gokkast online icon

Lost Relics gokkast

NetEnt gokkast Lost Relics is een videoslot dat gebruikmaakt van het Cluster Pays systeem en is te spelen bij het online casino. Voor een winnende combinatie heb je dan minimaal 6 symbolen nodig, die op elke willekeurige plek van het grid aan elkaar vast moeten zitten. Het speelgrid bestaat uit 5 rollen en 5 rijen en het hele spel doet een beetje denken aan een filmset van Indiana Jones. De graphics zijn erg goed en de symbolen van gokkast Lost Relics hebben alles te maken met schatten en schatkisten. Denk bijvoorbeeld aan robijnen, Romeinse helmen en prachtige armbanden.

Bij gokkast Lost Relics vind je drie superleuke extra features in het basisspel. Ze worden willekeurig geactiveerd op het moment dat je een winnend cluster van symbolen hebt gedraaid. Maar liefst 5 keer kan zo'n extra feature verschijnen bij een winst. Bij de Coin Win feature geeft een van de winnende symbolen een geldprijs ter hoogte van tussen de 3 en 30 keer je inzet. De Extra Wild feature plaatst maximaal 3 extra wilds willekeurig in het grid zodat je meer kans hebt op een grote winst. De Extra Scatter feature geeft je een scatter cadeau waarvan je er in totaal drie nodig hebt om in de free spins feature terecht te komen.

De Free Spins feature wordt ook geactiveerd bij 3 scattersymbolen op respectievelijk rol 1, 3 en 5. Het levert je 10 free spins op waarbij de Hidden Chest feature nog zeer interessant om te vermelden is. Achter het grid met de symbolen zitten namelijk nog schatten en schatkisten verborgen. Heb je een winnende combinatie, dan kan het zijn dat je die kisten vrijspeelt. Het resultaat? Extra free spins, sticky wilds en geldprijzen. Dat kunnen dus hoge winsten worden!