gokkast online icon

Mega Fortune Dreams gokkast

De opvolger van het welbekende Mega Fortune gokkast mag er wezen: maak kennis met videoslot Mega Fortune Dreams! Het is ontwikkeld door NetEnt en dit schitterende videoslot staat in het teken van (goh, echt?) enorme fortuinen. Dat zie je direct terug in de symbolen die het spel heeft. Zo komen er gouden horloges, flessen champagne, diamanten ringen en vakantie-eilanden vol palmen voorbij. Zet geld in bij Mega Fortune Dreams, en win via 20 winlijnen de mooiste prijzen. Het plezier van spelen wordt nog eens vergroot door de vele extra features waarmee uiteraard ook extra geldprijzen te verdienen zijn.

Flinke prijzenpot
Bij Mega Fortune Dreams maak je kans op maar liefst 3 jackpots! Ook zonder die jackpots heb je overigens de kans om flink wat geld bij elkaar te spelen. De meeste spelers roemen dit videoslot om de interessante features die er bij horen, zoals re-spins, Wild Substitutions en oplopende multipliers. En bij het rad van fortuin kun je nog wat kleinere (maar wel leuke) prijzen winnen.

De gelikte graphics en het mooie uiterlijk zijn wel de blikvangers van Mega Fortune. Je voelt je een miljonair tussen alle pracht en praal: zowel het spel zelf als alle dure en luxe symbolen zien er schitterend uit. Speel je liever mobiel? Geen enkel probleem want Mega Fortune Dreams wordt ook via NetEnt TouchTM beschikbaar gesteld.