gokkast online icon

Mercy of the Gods gokkast

Mercy of the Gods gokkast is een NetEnt videoslot dat beschikt over een progressieve jackpot. De techniek van dit spel is gebaseerd op gokkast Divine Fortune. Het thema heeft vooral veel te maken met Egypte, onderzoekers en mythologie. Winsten vallen op in totaal 20 winlijnen, die verdeeld zijn over een grid van 5 rollen en 3 rijen. De variantie van Mercy of the Gods is gemiddeld en het uitbetalingspercentage is gesteld op 96,64%.

Populair thema

Het thema van Mercy of the Gods gokkast is Egypte, inclusief onderzoekers en archeologen. Qua symbolen zijn er de welbekende 10, J, Q, K en A en daarnaast ook nog een aantal hoger uitbetalende afbeeldingen. De onderzoekster is daarbij het symbool waarmee de hoogste winsten te behalen zijn.

Free spins bonus en jackpotspel

Er zijn verschillende extra features bij Mercy of the Gods gokkast te ontdekken. Zo zijn er zoals zo vaak Wild-symbolen aanwezig die ook nog eens voor een gratis respin zorgen. Bij die respin zakt de Wild een plaats naar beneden. De Wilds kunnen ook uitklappen (op het moment dat ze naast elkaar vallen) waarna ze de complete rol bedekken. 3 of meer scattersymbolen zorgen voor free spins: je krijgt er 5, 8 of 12 stuks. Bij de free spins modus klapt een gevallen Wild altijd uit over de complete rol. Je geraakt in het jackpotspel als je 3 of meer munten hebt verzameld in het basisspel. Die worden vervolgens op rollen geplaatst en je krijgt daarbij 3 spins. Elke keer als er een munt in het grid valt, gaat de teller van de spins weer terug naar 3. Bij 3 volledig gevulde rijen win je de Mega Jackpot!

Conclusie over Mercy of the Gods van NetEnt

De graphics van Mercy of the Gods gokkast zijn geweldig en het is zeker voor een jackpotslot echt een leuk spel om te spelen. Je zult vast veel speelplezier aan deze kast beleven. Bovendien maak je kans op de Mega Jackpot, al moet je dat natuurlijk niet als uitgangspunt nemen om deze gokkast te gaan spelen. Geniet vooral van het complete spel.