gokkast online icon

Mirror Mirror gokkast

De naam van gokkast Fairytale Legends Mirror Mirror van NetEnt is een hele mond vol. Vandaar dat we hier voor het gemak over gokkast Mirror Mirror zullen spreken. Het is een videoslot dat bestaat uit een grid van 5 rollen en 3 rijen. Je hebt in totaal 243 winkansen op deze kast. Uit de serie Fairytale Legends van NetEnt is dit de derde kast; eerst waren er al Roodkapje en Hans & Grietje en nu dus Sneeuwwitje (dankzij het spiegeltje aan de wand). Het thema is niet heel verrassend sprookjes natuurlijk en het spel zit boordevol bonusgames. Verder bedraagt het uitbetalingspercentage 96,43% en kun je inzetten plaatsen van 10 cent tot aan maximaal 100 euro per spin. De maximale winst die je kunt behalen is 1.800 keer je inzet.

Gokkast Mirror Mirror: zo speel je deze kast

Bij gokkast Mirror Mirror zal het niet verrassend voor je zijn dat het thema van dit spel sprookjes is. Mirror Mirror staat natuurlijk voor spiegeltje spiegeltje aan de wand (uit het sprookje Sneeuwwitje). Wie eerder al Hansel & Gretel uit dezelfde serie heeft gespeeld, zal weinig moeite hebben om het spel te begrijpen. Het enige verschil is dat de variantie hier lager is en dat de symbolen net even anders zijn. Er zijn vijf medium win symbolen die je maximaal 150 keer je inzet per winlijn kunnen opleveren. Het Fairytale Legends symbool, Sneeuwwitje en de boze koningin betalen daarbij het beste uit qua symbolen. De 9 tot en met de aas (uit het kaartspel) zijn de symbolen met een minder hoge winstuitkering.

De bonusgames van Mirror Mirror

Erg leuk bij gokkast Mirror Mirror zijn de bonusgames. Die maken van deze gokkast echt een spel en het is elke keer weer een verrassing welke bonusgame verschijnt en wat die jou zal opleveren. Er zijn in dit spel de Mirror respin, de Fairy Magic Spin, de Fairy Surprise, de Fairy Mirror feature, de Mining bonus en de free spins.

De Mirror respin

Bij de Mirror respin verschijnt op de middelste rol een spiegel die in Sneeuwwitje of de koningin verandert. Je krijgt dan een respin waarbij het gevallen symbool op de plek van de spiegel blijft staan. Zolang het mystery-symbool blijft draaien volgen er respins.

De random features

Er zijn in het basisspel verschillende features. Je moet dan wel eerst de goede fee in beeld krijgen, die dan als het goed is een feature voor je start met haar stafje. Heel soms verdwijnt ze ook direct weer maar meestal heb je geluk. De Fairy Magic Spin geeft je 5 tot 7 extra medium win symbolen. De Fairy Surprise kan volgen als je een keer helemaal niks hebt gewonnen. Je low win symbolen veranderen dan (op volgorde van laag naar hoog) in 1 en hetzelfde medium win symbool. Pas als je een winnende combinatie hebt, stopt deze feature dus dat betekent altijd winst. De Fairy Mirror Feature is dezelfde als de Mirror respin, maar deze keer wordt die dan dus geactiveerd door de goede fee.

De hoofdbonus

Draai je op de rollen 1, 3 en 5 een schatkist, dan krijg je de hoofdbonus die bestaat uit 3 opties. Bij de coin win krijg je een geldprijs van 15 keer je inzet. Maar je kan ook 10 gratis free spins met extra kansen op de Fairy Mirror Feature krijgen of de Mining bonus treffen. Door middel van pick & click win je dan maximaal 8 prijzen tot 500 munten.

Is gokkast Mirror Mirror aan te raden?

Niet iedereen denkt hetzelfde over gokkast Mirror Mirror. Als je van bonusgames houdt, zal deze kast je zeker aanspreken. Je zou bijna denken dat je niet eens aan het gokken bent als je dit spel speelt. Dat kan ook meteen de reden zijn waarom andere spelers het minder leuk vinden. Die zitten niet te wachten op in hun ogen flauwe spelletjes. Zij willen vooral een goede kast met een hoge variantie. Dus je ziet het: smaken verschillen!