gokkast online icon

Motorhead gokkast

Gokkast Motörhead is ontwikkeld door Netent en staat geheel in het teken van de rockband Motörhead. Deze gokkast beschikt in totaal over 5 rollen met 3 tot 5 rijen met symbolen. Er zijn in totaal 76 winlijnen. Zeker als je houdt van de harde rockmuziek van de band Motörhead en frontman "Lemmy" Kilmister zul je veel speelplezier beleven aan dit spel. Alles aan gokkast Motörhead doet aan de band denken en je zult versteld staan van alle extra features.

De symbolen in het spel zijn simpel doch functioneel. We hebben frontman Lemmy zelf (als hoogste symbool) en verder is het Ace of Spades logo het Wild symbool. Daarnaast zijn er nog symbolen in de vorm van hoefijzers, klavertjes vier en kersen. Maar het wordt pas echt leuk bij de extra features bij gokkast Motörhead. Zo is er een Mystery reel feature waarbij het Motörhead logo een belangrijke rol speelt. Deze kan bij iedere draai op minimaal 1 en op maximaal 5 rollen vallen en is bovendien superstacked. Met een gigantische brul verandert het vervolgens in een ander symbool.

Wil je de free spins mode activeren? Dan heb je drie Scatter symbolen nodig op de rollen 3 tot en met 5. Je krijgt dan 10 gratis spins. Maar vooral de Bomber feature zal bij velen in de smaak vallen. Deze Bomber symbolen verschijnen al voordat de rollen gaan draaien en klappen open als de rollen uitgedraaid zijn. Zij kunnen dan bijvoorbeeld Wild of Lemmy symbolen bevatten zodat ze je behoorlijk wat geld op kunnen leveren.

Wil je een stoere gokkast met spetterende rockmuziek? speel dan op Motörhead gokkast bij een goksite!