gokkast online icon

Narcos gokkast

Gokkast Narcos is een NetEnt game in een grid van 5 rollen en 3 rijen. Het aantal winlijnen is maar liefst 243 stuks dankzij het Win-all-ways mechanisme. Het uitbetalingspercentage is 96,23%. Je kunt inzetten plaatsen van minimaal 20 cent tot aan maximaal 400 euro per spin. Zoals de naam al doet vermoeden staat gokkast Narcos in het teken van de populaire Netflix-serie Narcos. Je vindt dan ook allerlei herkenbare zaken uit de serie terug. Zo zijn de belangrijkste symbolen allemaal hoofdrolspelers uit de serie.

Extra features bij gokkast Narcos

Gokkast Narcos heeft een Walking Wild feature, een Drive-By feature, een Locked Up feature en een gratis spins feature. Je krijgt 10 free spins bij drie scatter-symbolen op de rollen. Bovendien worden er bij elke spin ook 1 of meer hogere symbolen veranderd in Wild-symbolen.

Walking Wild feature en Drive By feature

Bij een winnende combinatie met een Wild-symbool wordt de Walking Wild feature geactiveerd. Je krijgt dan een respin waarbij de Wild zich een plekje naar links verplaatst: net zolang tot er geen winnende combinatie meer te maken is. De Drive By feature verschijnt willekeurig tijdens het spel. Vanuit een rijdende auto wordt dan geschoten op de rollen waarbij hogere symbolen in Wilds kunnen veranderen.

Locked Up feature

Bij drie Locked Up symbolen (je herkent ze aan het symbool met Pablo Escobar daarop) wordt de Locked Up feature geactiveerd. In een nieuw grid verschijnen dan alleen Locked Up symbolen en Golden Locked Up symbolen. Je wint 1 tot 10 keer je inzet en bij een Golden Locked Up symbool kan dat zelfs 11 tot 26 keer je inzet zijn. Een Golden Locked Up symbool in een winnend cluster activeert een van de volgende zaken:

  • Bij een Upgrade worden (tot maximaal 15 keer) de symboolwaardes met 1 keer je inzet verhoogd.
  • Een Vermenigvuldiger vermenigvuldigt de waarden tot maximaal 3 keer.
  • Bij Startwaarde hoger wordt de startwaarde van het Golden Locked Up symbool verhoogd.

Gokkast Narcos is wat ons betreft een spectaculaire gokkast die in het teken staat van de Netflix-serie Narcos. Met name de bonus features zijn interessant om tijdens het spelen mee te maken, want die geven net wat meer spelspanning.