gokkast online icon

Nrvna gokkast

Wat je direct op zal vallen aan gokkast Nrvna is de relaxte uitstraling van het spel. De gebruikte symbolen zijn redelijk klein ten opzichte van andere gokkasten en de gebruikte kleuren komen rustig op je over. Heel subtiel is er ook muziek op de achtergrond aanwezig. Het zal je speelervaring heel erg verbeteren.

Gokkast Nrvna van NetEnt is een videoslot met veel winmogelijkheden en overstijgt tijd en ruimte. Het bestaat uit 5 rollen met daarop 30 winlijnen en er zijn twee verschillende soorten Wild-symbolen. Als eerste is er een paarsgekleurd Wild-symbool dat tegelijkertijd een multiplier van x3 in zich heeft. Als je winst maakt door middel van een Wild, dan wordt die dus ook nog eens met een factor 3 vermenigvuldigd. Dan is er ook nog het oranje Wild-symbool dat dienst doet als scatter: bij drie of meer van deze symbolen activeer je de ronde met gratis spins. Na elke spin gaat het Nrvna wheel draaien zodat je ook nog kans hebt op extra spins en multipliers van je gewonnen munten tot x10.

Je ziet het: gokkast Nrvna is een echte aanwinst op de markt van videoslots en gokkasten. Natuurlijk in de eerste plaats vanwege de vele winstmogelijkheden, maar daarnaast ook door de zorgvuldig gekozen vormgeving, subtiele animaties en de bijpassende muziek.