gokkast online icon

Ozzy Osbourne gokkast

De online Ozzy Osbourne gokkast is een spel dat bestaat uit 5 rollen en 20 winlijnen en is ontwikkeld door Net Entertainment. Het is op alle apparaten te spelen vanaf 20 cent tot 100 euro per spin. Gebaseerd op de levende rocklegende die ook wel de Prince of Darkness wordt genoemd. Het zit boordevol extra's zoals re-spins waarbij een symbool wordt gekozen voor een extra functie te ontvangen. Je moet dan denken aan muntwinsten, vermenigvuldigers, Wilds of een upgrade naar een hoger symbool. Bij de Free Spins feature zijn de Symbol Spinner en Feature Spinner van toepassing op elke gratis spin. Voor een verdubbeling van je inzet als je kiest voor de bonusmodus, krijg je meer gratis spins en hogere multipliers tot wel 12x.

Speel de Ozzy Osbourne gokkast online

Ozzy Osbourne gokkast behoort tot de serie rockgokkasten die NetEnt de laatste jaren heeft uitgebracht. Je kan hier de gratis variant spelen om je het spel een beetje eigen te maken. Maar als je liever direct geld wilt winnen, kun je beter met echt geld gaan spelen in een online casino dat dit spel aanbiedt. Nieuwe spelers die daar een eerste storting doen, krijgen dan bovendien extra bonusgeld om te kunnen inzetten. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden, dus het is belangrijk om die eerst goed te bestuderen.

Hoe werkt Ozzy Osbourne gokkast?

De Ozzy Osbourne slot draait om de zanger van Black Sabbath. Met een donkere en sinistere achtergrond, ziet deze prachtig ontworpen gokautomaat er geweldig uit. De lagere symbolen zijn de roos, kruisbeelden, schedels en zwarte kraaienharten. De 4 beter uitbetalende symbolen worden allemaal afgebeeld door Ozzy Osbourne zelf. Daarbij is het bloederige Ozzy Osbourne-symbool het meest de moeite waard. Bij 3, 4 of 5 van deze op een winlijn en win je respectievelijk 5, 15 of 50 keer je totale inzet.

Bonus features bij Ozzy Osbourne

In het begin lijken ze voor veel spelers vaak wel nog ingewikkeld, maar er zijn verschillende bonus features bij dit Ozzy Osbourne slot. De eerste keuze die je moet maken is of je wel of niet de Bonus Bet-functie wilt gebruiken. Je moet dan wel een dubbel inzetbedrag betalen. Eenmaal geactiveerd, heb je kans op meer gratis spins en de multipliers bij de gratis spins stijgen van respectievelijk 2x en 3x naar 5x en 7x.
De respin-functie
Laten we allereerst eens kijken naar de respin-functie. De scatter kan op rol 1, 3 en 5 verschijnen. Wanneer 2 van hen tegelijkertijd in het basisspel op de rollen landen, activeer je de respin-functie - dan is de Symbol Charge Up ook geactiveerd. Eerst bepaalt de Symbol Spinner het symbool dat aangepast wordt bij de respin. Vervolgens bepaalt de Feature Spinner de feature die wordt toegepast op het aangewezen symbool voor de respin. Heb je nog een scatter bij de Symbol Spinner, dan verschijnt de vleermuiskop op de Feature Spinner en wordt de Free Spins-functie geactiveerd na de respin. Je krijgt er 4 zonder Bonus Bet en 5 als je wel voor de Bonus Bet gekozen had.
De Free Spins-feature
Je kunt de gratis spins-functie activeren door 3 scatter-symbolen op rol 1, 3 en 5 in het basisspel te draaien of bij een scatter tijdens de Feature Spinner. De Charge Up wordt dan geactiveerd vr elke gratis draai. De Symbol Spinner kiest het symbool waaraan een functie wordt toegekend voor de duur van de gehele Free Spins-feature. De Feature Spinner bepaalt de functie die op het geselecteerde symbool wordt toegepast. Valt er nog een scatter bij de Symbol Spinner, dan krijg je 1 extra gratis spin. In totaal kun je maximaal 7 gratis spins verdienen.
De Symbol Charge Up
De Symbol Charge Up is cruciaal bij de Ozzy Osbourne gokkast. Het levert je namelijk mooie extra features op zoals daar zijn:

  • De Coin Win, waarbij elk gekozen symbool dat op de rollen verschijnt, je een winst geeft die gelijk is aan een winst van 3 van deze symbolen.
  • Wild, waarbij elk geselecteerde symbool op de rollen verandert in een wild-symbool.
  • Symbol Multiplier, waarbij elke winnende combinatie met het gekozen symbool wordt onderworpen aan een multiplier van 2x of 3x. Deze kan zelfs 5x of 7x zijn als je de Bonus Bet-functie hebt aangezet. Als aan 1 symbool beide vermenigvuldigingswaarden worden toegekend, worden ze bij elkaar opgeteld.
  • Upgrade, waarbij elk gekozen symbool wordt omgezet in het volgende hogere symbool in de uitbetalingstabel om nog grotere winsten te kunnen behalen.

Onze mening over Ozzy Osbourne van NetEnt

De online Ozzy Osbourne gokkast draait nagenoeg volledig om de Symbol- en Feature Spinners die bepalen wat er gebeurt bij elke respin of gratis spin in de free spins rondes. Hoewel je geldprijzen en Wilds kunt krijgen, draait het uiteindelijk allemaal om de Symbol Multiplier-functie om tot grote hoogtes met je winsten te kunnen stijgen. In theorie dan, want we hebben van meerdere kanten begrepen dat echt hoge winsten op deze kast niet vaak vallen. En ook omdat de extra features in het begin nogal ondoorzichtig zijn, zijn we zelf wat minder te spreken over dit spel. Maar daar denken gokkende fans van Ozzy Osbourne wellicht heel anders over.