gokkast online icon

Planet of the Apes gokkast

Maak kennis met de unieke gokkast Planet of the Apes van NetEnt. Dit videoslot staat geheel in het teken van de film The Planet of the Apes en is te spelen bij veel verschillende goksites waaronder Netent. Daarbij zijn twee titels van de filmreeks gebruikt, namelijk Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes. Rise en Dawn zie je ook terug in het spel want er zijn twee gokkasten naast elkaar in beeld. Ze hebben elk 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen.

Bij gokkast Planet of the Apes valt wel meer op dan alleen de dubbele gokkast die in beeld is. Er zijn namelijk ook heel veel speciale features en bonusgames. Zo kun je Free Spins, Bonus symbolen, Scatter symbolen, Wild Substitutions, een Stacked Wild functie, een Dual feature en Rise and Dawn Bonus features verkrijgen.

Dat de kast er zo goed uitziet komt niet alleen door ontwikkelaar NetEnt. Er is namelijk intensief samengewerkt bij gokkast Planet of the Apes met 20th Century Fox. Het hele spel ziet er werkelijk fantastisch uit, boordevol prachtige filmbeelden en bijpassende muziek. Zo'n gokkast zag je binnen dit genre nog niet eerder dus echt een aanrader om eens mee kennis te maken. Daarbij zorgen de bonus features dat ook de te behalen winsten erg aantrekkelijk zijn.