gokkast online icon

Pyramid gokkast

NetEnt – een welbekende games- en softwareaanbieder – heeft Videoslot Pyramid: Quest for immortalityTM ontwikkeld. Op 5 rollen heb je maar liefst 720 mogelijkheden om winnende combinaties te verkrijgen, maar er is nog veel meer. Deze gokkast puilt uit van allerlei meesterlijke features. Zoals bijvoorbeeld de Avalanche feature: hierbij verdwijnen de winnende symbolen op de rollen om vervolgens direct vervangen te worden door nieuwe. Zo maak je opnieuw kans op winst én wordt jouw winst ook nog eens vermenigvuldigd. Hoe vaker je achter elkaar wint in één beurt, hoe hoger de multiplier oploopt: tot maximaal x10!

Een ander feature is de aanwezigheid van de voor velen bekende Wild-symbolen. Ze kunnen elk symbool aannemen dat nodig is om een winnende combinatie te verkrijgen. En er is meer want het lijkt erop dat deze Wild-symbolen niet verdwijnen na een winst, maar direct worden geheractiveerd. Dat biedt jou extra kansen dus!

Verder hebben de rollen een afwijkend design. In plaats van een lay-out van 5x3 kijk je hier naar een opstelling van 3-4-5-4-3 zodat je verzekerd bent van een videoslot waar je niet op uitgekeken raakt. Ook het thema en het verdere design van videoslot Pyramid zijn een lust voor het oog. Het oude Egypte vol goden en farao's is waar je je bevindt en je maakt daadwerkelijk een reis terug in de tijd. Samen met de perfecte graphics en bijpassende muziek zorgt dat ervoor dat je een magische tijd beleeft als je online op videoslot Pyramid speelt.