gokkast online icon

Rage of the Seas gokkast

Rage of the Seas gokkast van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en in de basis 1.024 manieren om te winnen. Het spel is speelbaar op alle apparaten vanaf 20 cent per draai en neemt je mee op een avontuur op zee met een piratenthema. Het spel zit boordevol bonusfuncties. De rollen kunnen worden uitgebreid en bieden tot 5.488 manieren om te winnen. Met een RTP van 96,04% is de maximale winst 27.440 x inzet per draai of gratis draai.

Rage of the Seas gokkast online spelen

Het is altijd een goed idee om een gokkast eerst uit te proberen. Kies als je het spel helemaal begrijpt een goksite uit waar je Rage of the Seas gokkast voor echt geld kunt gaan spelen. Bij het aanmaken van een nieuw account krijg je hoogstwaarschijnlijk ook nog eens extra bonusgeld om mee te spelen. Je moet dan wel daadwerkelijk een eerste storting in euroís doen. En let ook goed op de bijbehorende bonusvoorwaardes zodat je maximaal kunt profiteren.

Thema van Rage of the Seas

Rage of the Seas gokkast heeft een piratenthema terwijl je op volle zee vaart op zoek naar een mooie buit. Dankzij HD graphics is het ontwerp fantastisch en speelt het spel zich af op een piratenschip dat lijkt op de Black Pearl van Pirates of the Caribbean. Er klinkt een pakkende en vrolijke soundtrack en de symbolen hebben allemaal betrekking op het piratenthema. Je hebt alcoholflessen, piratenschipwielen, vaten pistoolpoeder en ankers als symbolen met een lage waarde. De beter uitbetalende symbolen zijn de hamerhaaien, papegaaien en 4 karakters. Je hebt een woest uitziende man met een mes in zijn mond, 2 piraten en de piratenkapitein. De piratenkapitein is het meest betalende symbool. De octopus is het wild-symbool dat alle symbolen vervangt behalve de andere wild-, scatter- of boost-symbolen.

Bonussen en extraís bij Rage of the Seas

Rage of the Seas gokkast heeft 6 bonusfuncties. Je hebt de Boost-functie waarbij de 3 middelste rollen kunnen worden uitgebreid om je maar liefst 5.488 manieren te geven om te winnen. 1 van de 5 willekeurige functies is ook van toepassing. Dan heb je de gratis spins-functie waarbij 3 willekeurige functies van toepassing zijn op elke gratis draai.

Boost feature

Kijk uit naar het Boost-symbool dat op rol 2, 3 of 4 landt. Wanneer dit het geval is, wordt de Boost-functie geactiveerd. De rol waarop het landt, wordt vervolgens uitgebreid tot 7 rijen en activeert 4 feature-spins. Elke rol die je uitbreidt, verhoogt het aantal manieren om te winnen. Als je 1, 2 of 3 rollen uitbreidt, heb je maar liefst 5.488 manieren om te winnen:

 • 1 rol uitgevouwen: neemt toe naar 1.792 manieren om te winnen
 • 2 rollen uitgebreid: neemt toe naar 3.136 manieren om te winnen
 • 3 rollen uitgebreid: neemt toe naar 5.488 manieren om te winnen
Als er meer Boost-symbolen landen, gebeurt het volgende:
 • Op een reeds uitgebreide rol: er worden 2 extra feature spins geactiveerd.
 • Op een rol die niet is uitgevouwen: die rol breidt uit en er worden 4 extra feature spins toegekend. Er wordt ook 1 nieuwe willekeurige feature toegekend voor de resterende feature spins.

Random features

Als de Boost-functie wordt geactiveerd, wordt 1 van de 5 willekeurige functies geactiveerd vanaf de volgende draai. Deze omvatten:

 • Spreading Wild-functie: een spreidend wild-symbool kan op elk van de 3 middelste rollen landen. Het plakt maximaal 2 wilds op aangrenzende posities die de originele symbolen bedekken (behalve rollen 1 en 5).
 • Stacked Wild-functie: stapels wilds kunnen overal op de 3 middelste rollen verschijnen en tussen 1 en 4 posities beslaan.
 • Major Reel Upgrade-functie: alle anker- en ton-symbolen worden van de rollen verwijderd, wat grotere potentiŽle winsten mogelijk maakt.
 • Minor Reel Upgrade-functie: alle stuurwiel- en flessensymbolen worden van de rollen verwijderd, wat ook grotere winsten mogelijk maakt.
 • Multiplier-functie: alle winsten zijn onderhevig aan een 2x-multiplier.

Free spins feature

De gratis spins-functie kan op 2 verschillende manieren worden geactiveerd:

 • 3 Boost-symbolen worden verzameld in het basisspel of Feature Spins op de rollen 2, 3 en 4 terwijl de rollen groter worden.
 • 3 of meer piraatschedels met kanonnen verspreiden zich op de rollen - 3, 4 of 5 geven je 5, 8 of 12 gratis spins.
Tijdens de gratis spins speel je met de maximale 5.488 manieren om te winnen. Verder zijn er altijd 3 willekeurige features actief. Als je de functie Free Spins activeert en nog steeds Feature Spins hebt, wordt het resterende aantal opgeteld bij het totale aantal gratis spins.

Onze mening over Rage of the Seas van NetEnt

De Rage of the Seas gokkast draait grotendeels om het laten landen van Boost-symbolen op de 3 middelste rollen. Dit verhoogt het aantal manieren om te winnen en brengt verschillende willekeurige features in het spel. De Multiplier-functie is het meest lonend omdat het jouw uitbetalingen verdubbelt. De game is zeer volatiel en deze gokkast met piratenthema is fantastisch van NetEnt. Hoewel het piratenthema al vaker populair gebruikt werd, zijn er niet veel die ook meteen als epische slots worden beschouwd. Rage of the Seas is wel zo'n spel! En daarbij zijn de vele bonusfuncties ook nog vrij ongebruikelijk bij een slot met hoge variantie.