gokkast online icon

Reel Rush 2 gokkast

Maak je klaar voor een nieuwe zoete snoepjes- en fruitinvasie op deze videoslot van NetEnt. Reel Rush 2 gokkast bouwt voort op het erfgoed van de klassieke slot Reel Rush die al in het jaar 2013 werd uitgebracht. Hoog tijd voor vernieuwing dus moet NetEnt gedacht hebben en dat heeft geresulteerd in een erg vermakelijke gokkast. Voorzien van niet minder dan acht extra features in het basisspel, gratis spins en super gratis spins.

Reel Rush 2 online spelen

Via ons is het mogelijk om Reel Rush 2 gokkast in een online casino te spelen voor echt geld. Wij hebben namelijk een aantal goksites voor je verzameld die dit spel aanbieden. Als je je aanmeldt als nieuwe speler, profiteer je meestal ook nog eens van een bonusbedrag. Maar je wilt natuurlijk ook vast weten hoe Reel Rush 2 gokkast precies in zijn werk gaat? In deze review hebben we het allemaal haarfijn voor je uitgezocht.

Hoe werkt Reel Rush 2 gokkast eigenlijk?

Je weet inmiddels al wel dat deze gokkast een verbeterde versie is van de oude vertrouwde Reel Rush van NetEnt. Toch is het niet precies hetzelfde spel als zijn voorganger. Het werkt in grote lijnen als volgt. Reel Rush 2 is een videoslot met vijf rollen in een 1-3-5-3-1-formaat en met 45 manieren om te winnen in de standaardmodus. Dit kan je maximaal verhogen tot een 5 × 5-formaat waarbij er ineens 3.125 winstmogelijkheden zijn. Je moet dan wel opeenvolgende winnende spins en respins scoren. Je speelt dit spel op desktop of mobiel van 0,20 tot 100 credits per spin. De game heeft een gemiddelde tot hoge volatiliteit met een return to player van 95,53% tot 96,58%. Het verschil is gebaseerd op welke strategie je gebruikt als het gaat om de gratis spins. Aankoop van een upgrade naar Super Free Spins resulteert in de iets hogere RTP.

Thema

NetEnt heeft de kleurrijke wereld behouden uit het eerste spel waar alles geometrisch vierkant lijkt te zijn, maar gaf het wel een bijgewerkte uitstraling. Het is ook spannender door de karren die langs het spoor onderaan het spelvenster voorbijkomen en die voor willekeurige extra features kunnen zorgen. Aan beide zijdes zie je een display: aan de linkerkant eentje voor de Super Tokens en aan de rechterkant om de voortgang naar het activeren van de gratis spins te kunnen zien.

Symbolen

De symbolen van Reel Rush 2 gokkast kunnen allemaal in het basisspel gestapeld voorkomen met maximaal twee symbolen en gratis spins. De laagste waardes zijn de ronde of ovaalvormige snoepjes in paarse, groene, gele, oranje en rode kleuren. Een enkele five of a kind betaalt 0,5x tot 0,6x je inzet uit. De beter uitbetalende symbolen zijn de zes geometrisch gevormde vruchten te weten pruimen, druiven, meloenen, sinaasappels, ananassen en aardbeien. Draai er vijf op de rollen om 1x tot 10x je inzet te winnen.

Wilds

Een rechthoekig gouden pictogram met het woord Wild daarop is het Wildsymbool en verschijnt op alle rollen behalve op rol één. Er zijn geen scattersymbolen in dit slot en dat komt omdat de gratis spins worden geactiveerd door opeenvolgende winnende respins.

Bonus functies bij Reel Rush 2

Centraal bij dit spel staat de Respin-functie dat ervoor zorgt dat de rollen groter worden. Het wordt geactiveerd bij een winst bij elke draai in het basisspel. Het standaard speelgrid is een 1-3-5-3-1-formaat met 45 manieren om te winnen. De uitbreiding begint na de eerste overwinning en gaat door totdat je aan het eind van de rit de gratis spins activeert (na de 5e keer) of als er geen nieuwe winst op een respin valt. In het laatste geval wordt het spelvenster teruggezet naar de standaardwaarde en wordt je totale winst betaald.

De extra features op het treintje

Bij elke draai of respin in het basisspel zie je een trein met drie karren uit de tunnel aan de rechterkant. Deze kan maximaal drie extraatjes bevatten. Ze worden niet altijd geactiveerd wanneer ze verschijnen en kunnen ook weer gewoon verdwijnen met de karren. Maximaal drie functies kunnen worden toegekend bij een enkele draai, respin of free spin. Het gaat om de volgende:

Second Chance - Red Heart: Kan een respin toekennen aan een verliezende spin. (basisspel)
Block Breaker - Cannon Turret: Ontgrendelt twee of vier blokken om het spelvenster uit te breiden. Als het de laatste blokken ontgrendelt, zal het de gratis spins activeren. (basisspel)
Random Wilds - Wild Icon: Een tot drie wilds worden op willekeurig geopende posities geplaatst, behalve op rol één.
Symboolvermenigvuldiger - Multiplier-pictogram: kent een winstvermenigvuldiger van x5, x10, x15 of x20 toe voor een willekeurig symbool dat wordt weergegeven. (basisspel en free spins)
Symboolupgrade - Willekeurig symboolpictogram: het symbool op de kar zal alle overeenkomende symbolen upgraden met het oog op het volgende hogere symbool op de uitbetalingstabel. (basisspel en free spins)
Extra Super Tokens - Gouden munt gemarkeerd met R: voegt 3 tot 15 Super Tokens toe aan de meter aan de linkerkant.
Extra gratis spins - Golden Heart: Geeft een +1 gratis spin, zit geen limiet aan. (free spins)
Multiplier Boost - Rood pictogram met pijl-omhoog: verhoogt de progressieve multiplier in de Super Free Spins met x1, ook zonder limiet.

Onze mening over Reel Rush 2 van NetEnt

Het moet je inmiddels wel duidelijk zijn dat wij erg te spreken zijn over Reel Rush 2 van NetEnt. Dit is nu echt hoe een remake van een spel hoort te zijn. Of beter gezegd hoe een upgrade hoort te zijn. Met name de extra features zijn bij dit spel subliem en ze kunnen je bovendien veel winst opleveren. Ga ook spelen bij een goksite naar keuze of ga eerst nog even oefenen op deze pagina met de gratis variant.