gokkast online icon

Scruffy Duck gokkast

Heb je gokkast Scruffy Duck van NetEnt al wel eens gespeeld? Deze gokkast staat volledig in het teken van vrolijke eendjes, getekend in strip- of tekenfilmstijl. Het spel heeft als speelomgeving een meertje met lelieblaadjes en kikkers op de achtergrond. De gebruikte symbolen zijn de standaard 10, J, Q, K en A met daarnaast vier verschillende eenden. De minimum inzet per spin is 25 eurocent, het maximum is maar liefst 250 euro. Er zijn in totaal 5 rollen met 25 winlijnen.

Gokkast Scruffy Duck is speelbaar op elk denkbaar device. In het basisspel zitten expanding wilds en drie free spins symbolen activeren de gratis spins. De expanding wild in het basisspel verandert het kleine eendje in een grote zwaan zodat de wild de hele rol beslaat. De free spins worden geactiveerd als je op de rollen 3, 4 en 5 het symbool 'free spins' hebt staan. Wat opvalt is dat de gratis spins nog een mooi extraatje bieden: je krijgt namelijk nog de keuze uit vijf (niet zichtbare) bonus features.

  • De multiplier feature geeft 15 gratis spins met telkens een multiplier van x3.
  • De symbol removal feature geeft 12 gratis spins waarbij lage-waarde-symbolen niet op de rollen verschijnen.
  • De colossal wild geeft 10 gratis spins waarbij op de rollen 2, 3 en 4 uitgebreide wilds verschijnen van 2x2 of 3x3. Een wild kan volledig of gedeeltelijk getoond worden en als onderdeel van een winnende combinatie splitst hij zich op in 2 tot 9 enkele wilds.
  • De random wild feature geeft 8 free spins waarbij 2 tot 5 random wilds aan elke draai worden toegevoegd.
  • De double feature geeft 6 gratis spins waarbij twee eerder genoemde bonus features voor je worden uitgekozen.
Ben je een echte liefhebber van bonusgames bij gokkasten, dan is gokkast Scruffy Duck een echte aanrader voor je.