gokkast online icon

Scudamore's Super Stakes gokkast

Gokkast Scudamore's Super Stakes is een NetEnt game met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Liefhebbers van paardenraces en gokkasten komen hier enorm aan hun trekken. Ervaar de spanning van wedden op paarden en geniet ook van het plezier van spelen op een gokkast zoals je dat normaal op goksites kan doen. De maximaal te behalen winst met 1 spin bedraagt 5000 keer je inzet.

Het thema van gokkast Scudamore's Super Stakes

Het gaat hier dus helemaal om paardenraces en wedden op paarden. Symbool in het spel staat achtvoudig winnaar jockey Peter Scudamore. Ervaar met deze kast het plezier van paardenwedden vanuit je luie stoel. Er zijn veel random wilds en ook nog twee extra features in het spel te vinden: de Bet Slip feature en de Peter's Classic Cup feature.

De extra features en bonussen bij gokkast Scudamore's Super Stakes

In het basisspel zit een Random Wild feature waarbij 2 tot 5 Wild-symbolen willekeurig op de rollen terecht kunnen komen bij elke spin. Een andere feature is de Bet Slip feature. Die verschijnt ook in het basisspel en biedt jou als speler de mogelijkheid om een wedbriefje te kopen. Je hebt dan de keuze uit vier inzetten die elk een bepaalde winst kunnen opleveren. In het spel zelf zie je hoe de stakes verdeeld zijn.

Peter's Classic Cup feature

De tweede extra feature verschijnt als je op de rollen 1, 3 en 5 een scattersymbool draait. Je komt dan in nieuw grid dat 5 rollen, 4 rijen en maar liefst 32 winlijnen heeft. Je kiest dan een van de vier jockeys uit om mee te spelen, ofwel de jockey waarvan jij denkt die gaat winnen. Elke keer als er tijdens de free spins een jockey op de rollen verschijnt, wordt daarmee het bijbehorende paard in de race vooruitgezet. Zorg dat jouw paard wint en win zelf grote bedragen.

Scudamore's Super Stakes: is het wat?

Let niet te veel op de graphics van gokkast Scudamore's Super Stakes want die zijn wat minder. Toch is de wedstrijdspanning van de paardenraces zelf voelbaar in de extra games, dus wat ons betreft echt een leuke aanvulling op het gokkastenaanbod bij online casino sites.