gokkast online icon

Secrets of Atlantis gokkast

Als je gokkast Secrets of Atlantis gaat spelen, krijg je te maken met een videoslot rondom de oude en onder water verdwenen stad Atlantis. De kast bevat 5 reels en 4 rijen waarop de symbolen tevoorschijn komen. In totaal kun je geld verdienen met maar liefst 40 winlijnen waarbij je ook winnende combinaties van rechts naar links over de rollen kunt maken. Dat zorgt uiteraard voor extra winkansen!

Vooral de extra features maken het spelen op gokkast Secrets of Atlantis geweldig. Ze zorgen voor extra spanning tijdens het spelen en geven je een grotere kans op mooie winsten. Zo is er de Highlight feature die in principe tijdens elke spin kan verschijnen. Heb je deze op de tweede, derde of vierde reel, dan ontvang je een respin met een Colossal Symbol. Dat laatste symbool zorgt ervoor dat de gehele reel 2, 3 en 4 zijn opgevuld met één groot symbool. En dan is er ook nog het Nudge Wild-symbool in de vorm van een zeemeermin. Dit symbool beslaat de hele rol: want ook als er maar een klein gedeelte van haar zichtbaar is, klapt het symbool uit over de volledige reel.

Net als de graphics en de muziek zijn ook de gebruikte gokkastsymbolen bij gokkast Secrets of Atlantis helemaal in de stijl van de verdwenen onderwaterstad. Er komen onder andere zeedieren, een zeemeermin en allerlei parels, juwelen en edelstenen voorbij.

Ook zin gekregen om op een spannend videoslot te gaan spelen? Kies dan voor gokkast Secrets of Atlantis bij een van de vele goksites op de website en ga op jacht naar mooie prijzen.