gokkast online icon

Secrets of Christmas gokkast

Gokkast Secrets of Christmas is een videoslot van NetEnt. Dit spel draait niet geheel onverwacht volledig rondom Kerst en als je begint te spelen word je direct getrakteerd op echte kerstsferen, zakken vol speelgoed en meer. Videoslot Secrets of Christmas bevat in totaal 5 rollen en 3 rijen die zorgen voor 25 winlijnen. Ga op jacht naar voornamelijk de Free Spins en ontdek de leukste kerstcadeaus in geld. De Kerstman is de belichaming van het Wild-symbool. Dit symbool vervangt elk ander symbool op de rollen (behalve de Scatter), dus ontdek snel wat je allemaal voor extra's kunt winnen.

De Free Spins-modus activeer je met drie Scatter-symbolen (vormgegeven als een bak met speelgoed). Zo kom je in de bonusronde terecht. Je ziet een berg speelgoed bij een open haard liggen en mag vervolgens daar cadeautjes uitzoeken. Elk cadeautje staat voor speciale bonussen. Wat valt er dan allemaal te winnen? Onder meer Free Spins, Multipliers, Wild Symbolen en Wild Reels. In dit gedeelte van het spel zijn de mooiste winsten te behalen. Na het kiezen van je cadeau, zie je wat je hebt gewonnen. Ook zie je wat de mogelijke andere prijzen waren geweest. Het heeft overigens niet zo veel zin om te onthouden wat de prijzen per item waren, want de bijbehorende prijzen veranderen natuurlijk elke keer.

Wil je ook op een leuke en kleurrijke gokkast spelen die veel features en de mogelijkheid om te profiteren van spannende bonusrondes bevat? Stap dan in de wereld van gokkast Secrets of Christmas en verdien de mooiste prijzen.