gokkast online icon

Serengeti Kings gokkast

Serengeti Kings gokkast neemt je mee naar het noorden van Tanzania, naar de beruchte geografische regio. Met mooie grafische afbeeldingen in cartoonstijl zie je bergen op de achtergrond, evenals bomen en rotsen op de vlaktes. Het spel heeft een gemiddelde volatiliteit met een standaard uitkeringspercentage van 96,2%. Dit is nog iets aanpasbaar als je de Bonus functie koopt: de laagste functie zorgt voor een RTP van 96,10%, terwijl de twee anderen deze verhogen naar 96,70%. De vraag is of het interessant genoeg is om een functie te kopen als het maar zo weinig met de RTP doetů

Speel de Serengeti Kings gokkast online

Serengeti Kings gokkast kan je hier gratis spelen zodat je je het spel eigen kunt maken. En geloof ons: dat is bij dit ingewikkelde spel echt wel nodig! Pas als je alles begrijpt kun je ook voor echt geld gaan spelen in een online casino dat Serengeti Kings aanbiedt. Doe je bij die goksite als nieuwe speler een eerste storting, krijg je bovendien extra bonusgeld om in te zetten. Check vooraf wel altijd de bijbehorende voorwaarden voor je een bonus accepteert.

Hoe werkt Serengeti Kings gokkast?

De gebruikte symbolen in dit gokspel zijn A, K, Q, J en 10 (met dierenhuiden er op). Je ziet ook stokstaartjes, zebra's, giraffen, hyena's, leeuwen en panters . Hierbij geldt dat zowel de leeuw als de panter (de Serengeti Kings) het meeste uitbetalen. Met 3, 4 of 5 op een winlijn krijg je respectievelijk 10, 20 of 50 keer je inzet. Winsten worden gevormd als je drie of meer dezelfde symbolen op een winlijn van links naar rechts krijgt. Het zonsondergangsymbool is wild en verschijnt overal op de rollen: het vervangt alle symbolen behalve de scatters. En wat nog belangrijker is: 3, 4 of 5 wilds betalen 30, 100 of 500 keer je inzet.

Als je Serengeti Kings gokkast speelt, begin je altijd met de Lion Spins-modus en vervolgens de Panther Spins-modus. Elke modus duurt 12 spins. Tijdens de spins worden alle leeuw- en pantersymbolen die op de rollen verschijnen verzameld in de Lion Counter en de Panther Counter.

Bij de 12e Lion Spin worden geen leeuwensymbolen verzameld en wordt de Lion-functie geactiveerd. Hier worden alle leeuwensymbolen verzameld uit de Lion Counter en willekeurig toegevoegd aan de rollen. Op de 12e Panther Spin worden geen pantersymbolen verzameld. Bovendien wordt de Panther-functie geactiveerd wanneer alle verzamelde Panther-symbolen willekeurig op de rollen worden toegevoegd.

Als er nu een leeuwensymbool bovenop een pantersymbool wordt geplaatst of andersom, wordt er een wildsymbool gemaakt. Als een leeuw- of pantersymbool bovenop hetzelfde symbool of een wild wordt geplaatst, neemt de vermenigvuldiger van het symbool met 1 toe. Elke winlijn begint met een 1x vermenigvuldiger. De vermenigvuldigers van elk symbool worden toegepast en kunnen resulteren in een aantal zeer grote vermenigvuldigers wat flink van invloed is op je winstpotentieel. Zodra de 12 spins in beide modi voorbij zijn, worden de vermenigvuldigers gereset en begint het proces weer opnieuw.

Bonus features bij Serengeti Kings

Er zijn twee bonus features: een free spins ronde en een buy free spins feature.

De free spins

Dit wordt gespeeld als je drie of meer scatters ergens op de rollen krijgt (symbool is half zon half maan). Je krijgt dan 12 gratis spins. Je kunt meer symbolen krijgen bij de Lion- en Panther-tellers door de functie met meer scatters te activeren:

  • 3 scatters - je begint met 0 symbolen in de Lion and Panther tellers
  • 4 scatters - je begint met het aantal verzamelde symbolen tot nu toe
  • 5 scatters - 5 extra leeuwen- en pantersymbolen worden toegevoegd aan de verzamelde symbolen in beide tellers

Tijdens het spelen worden alle leeuwen- en pantersymbolen verzameld in de respectievelijke tellers zoals in het basisspel. Bij de laatste gratis draai worden alle symbolen verzameld uit beide meters en willekeurig toegevoegd aan de rollen. Dit kan Wilds en daaropvolgende multipliers maken.

De buy free spins feature

NetEnt heeft ook ingespeeld op de trend van het aanbieden van een koopoptie in een gokspel: de functie buy free spins genaamd. Je kunt de gratis spins-functie invoeren met 3, 4 of 5 scatters. Dit is overigens niet beschikbaar voor spelers in het VK (vanwege regelgeving die is ge´ntroduceerd door de UK Gambling Commission). De verschillende opties kosten je het volgende aan inzet:

  • 3 scatters - 58,7 x inzet
  • 4 scatters - 84,30 x inzet
  • 5 scatters - 243,9 x inzet

Wat wij vinden van Serengeti Kings van NetEnt

De Serengeti King gokkast is goed ontworpen en ziet eruit als een moderne versie van de Lion King-film! Alles draait hier steeds om de 12e draai en de gameplay is op het eerste gezicht best ingewikkeld te noemen. Je kunt het spel natuurlijk gewoon ondergaan, maar de meeste spelers vinden het fijn als ze ook begrijpen wat er voor hun ogen gebeurt. Wat ons betreft niet super geweldig om te spelen dus deze gokkast. Daarbij komt ook nog dat het kopen van free spins een behoorlijk duur grapje kan zijn waarbij het nog maar afwachten is of je winst echt zo hoog gaat zijn.