gokkast online icon

Sparks gokkast

Sparks is een videoslot dat ontwikkeld is door het welbekende Netent. Een gokspel van deze aanbieder belooft altijd een ware sensatie te zijn. Geniet van neongekleurde slotsymbolen (fel roze, groen en blauw) waar Netent, in navolging van Neon Staxx, weer gebruik van heeft gemaakt. De slotsymbolen die voorbijkomen in dit spel zijn geometrische figuren en als je een grote winst (Big Win) behaalt, dan vallen er op je scherm allerlei sprankelende blauwe figuurtjes naar beneden. De graphics van Sparks zijn echt geweldig en dankzij de combinatie met goede speelbaarheid en extra winkansen is Sparks een echte aanrader op het gebied van videoslots.

Videoslot Sparks heeft vijf rollen, drie rijen en je kunt op maximaal twintig winlijnen spelen. Op het gebied van extra features zijn er een Wild en een Expanding Cloning Wild. De Wild zal vast al bekend zijn bij je en neemt de vorm aan van alle andere symbolen in het spel, waarbij uiteraard automatisch het symbool met de hoogste winwaarde genomen wordt. Bij een Expanding Wild heb je te maken met een Wild die zich ook naar boven of naar onderen uitbreidt. Het leuke bij Sparks is dat het een Expanding Cloning Wild is waarbij de symbolen links en rechts naast de Wild hetzelfde zijn. Hiermee heb je direct al veel winnende combinaties.

Je kunt van tevoren de methode bepalen hoe je wilt spelen: kies voor One Way Win of Two Way Win. In het eerste geval lopen de winlijnen alleen van links naar rechts. Bij de Two Way Win kun je ook van rechts naar links winnende combinaties behalen. Hierdoor vergroot je je kansen op leuke winstbedragen!