gokkast online icon

Spinata Grande gokkast

Maak kennis met een nieuw spel van NetEnt: de Spinata Grande gokkast. Dit videoslot heeft draaiende piñatas en beschikt daarnaast nog over allerlei andere feestelijke features. Alles in dit spel draait om de piñata: een kleurrijke zelfgemaakte bal vol snoep, vaak in de vorm van een dier. De piñata is een Mexicaanse traditie en dat is dan ook de reden dat dit spel aan alle kanten de Mexicaanse sfeer uitademt.Kinderen die jarig zijn mogen geblinddoekt en met een lange stok dit dier van papier maché kapot slaan.

Spinata Grande is voorzien van 5 rollen, 4 rijen en met maximaal 40 lijnen maak je veel kans op winnende combinaties. Interessante features bij Spinate Grande zijn de Colossal Symbols, een mini-slot feature en Colossal Wild in free spins. Elk symbool is ook verkrijgbaar in een Colossal-versie die 2x2 of 3x3 symbolen groot kan zijn. Free spins gewonnen? Maak dan mee hoe de Colossal Wild-symbolen over de rollen kletteren! Heb je een Colossal Bonus-symbool dan verandert het in een mini-slot. Hiermee kun je niet alleen munten winnen maar heb je ook kans op free spins.

Spinata Grande biedt je feest, snoep, confetti en piñatas in de vorm van kleurrijke dieren. Daar wordt toch iedereen vrolijk van?