gokkast online icon

Spinsane gokkast

Op zoek naar een spectaculaire gokkast met mooie graphics, een leuk thema en veel extra features? Dan sla gokkast Spinsane van NetEnt maar even over. NetEnt staat normaal gesproken bekend om de hoge kwaliteit van de spellen die worden uitgebracht, maar wat ons betreft valt die kwaliteit bij Spinsane enorm tegen. Er zijn 5 rollen en 3 rijen en het aantal winlijnen bedraagt 27. Waarom wolven het thema zijn van Spinsane is ons nog een raadsel, misschien dat je insane wordt als je door een wolf gebeten wordt? Er zijn ook heel veel witruimtes op de rollen en dat komt waarschijnlijk omdat er helemaal geen lager uitbetalende symbolen zijn. Je hebt de Wild en de Scatter en daarnaast als symbolen een wolvenkop, een wolvenklauw en een wolventand. Die kunnen ook als supersymbool verschijnen en dan hebben ze drie krassen over zich (en zijn ze wat meer waard). Het uitbetalingspercentage is 96,26% en je kunt per spin minimaal 10 cent en maximaal 500 euro inzetten.

Weinig extra features bij gokkast Spinsane

Liefhebber van bonusgames? Bij gokkast Spinsane heb je alleen een free spins ronde als je minimaal 5 Scattersymbolen hebt weten te draaien op de rollen. Je krijgt dan 10 free spins waarbij er altijd een Overlay Wild op een van de rollen terechtkomt (ofwel een Wild die de complete rol bedekt). Elke extra Scatter die tijdens de free spins ronde verschijnt, levert je weer een extra vrije ronde op.

Eindoordeel gokkast Spinsane

Je zult al wel begrepen hebben dat we niet zo te spreken zijn over gokkast Spinsane. Dat heeft voornamelijk te maken met de uitstraling van de kast en de beperkte mogelijkheden binnen het spel. Is er dan helemaal niks positiefs te melden? Gelukkig wel: de pay-outs zijn gemiddeld wat hoger dan normaal en je hebt de mogelijkheid van een maximale winst van 5000 coins per spin.