gokkast online icon

Steam Tower gokkast

Onlangs heeft NetEnt gokkast Steam Tower ontwikkeld. Met dit spel ben je verzekerd van een spectaculaire reis. Dompel jezelf onder in het zeer originele thema: een 19e eeuws Victoriaans tijdperk gecombineerd met de uitvindingen uit de industriŽle revolutie. Begin je spannende reis door de Steam Tower te beklimmen en red daarmee helemaal bovenin de prinses van de draak.

Gokkast Steam Tower heeft 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen. Op de rollen vind je Stacked Wilds en free spins en ook de vergrotende multiplier is zeer interessant. De gewone jokers zien eruit als groene zeshoeken met een haak erin. Ook Stacked Wild-symbolen vind je terug op elke rol en doen dienst als een superjoker die de rol in beeld van boven tot onder kan bedekken. Krijg je de Stacked Wild in je spel dan schakel je direct over naar het beklimmen van de Steam Tower.

Je kunt klimmen met behulp van free spins en dit gaat extra snel met de multiplier. Je ziet onderin (direct onder de gokkast-symbolen) duidelijk waar en op welke verdieping je je bevindt. Ook is zichtbaar hoe hoog je multiplier op dat moment is. Ben je op de bovenste verdieping aanbeland? Dan win je een mooie bonus, namelijk 1000 munten. Natuurlijk heb je op datzelfde moment ook de prinses van de draak bevrijd. Een echte win-winsituatie!