gokkast online icon

Strolling Staxx gokkast

Liefhebber van fruitautomaten? Speel dan eens op gokkast Strolling Staxx van NetEnt. Dat is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen en waarbij de symbolen en het thema eromheen alles met fruit te maken hebben. En o ja, ook nog met kubussen maar wat daar het nut van is weet niemand. De minimale inzet per spin is 10 cent en voor 200 euro spin je de rollen met een maximale inzet. Je speelt gokkast Strolling Staxx op elk device van je voorkeur: computer, tablet of smartphone. De variantie van deze kast wordt ingeschaald op gemiddeld.

Speelbaarheid van gokkast Strolling Staxx

De Strolling Staxx re-spin is de belangrijkste feature van deze gokkast. Hierbij schuiven stapels van verbonden symbolen 1 plaats naar links tijdens de re-spin. Die re-spin wordt geactiveerd als je op 1 reel allemaal dezelfde symbolen hebt. Het mooie is dat dit spel ook Colossal Symbols heeft (waarbij in plaats van 1 vakje plotseling 9 vakjes hetzelfde symbool zijn). Wil je daar meer kans op maken? Voor 1,5 keer je inzet speel je met de Bonus Bet & Extra Chance feature om 3x3 Colossal symbolen te verkrijgen. Verder is de letter W in dit spel de Wild en kan die gestapeld en als Colossal symbool verschijnen. Je kunt je voorstellen wat dat voor mooie winsten kan opleveren.

Strolling Staxx: geen bonusspelletjes

Er zijn genoeg spelers die het leuk vinden om op een kast te spelen waar ook extra spelletjes (naast het basisspel) aan verbonden zijn. Helaas is zoiets bij gokkast Strolling Staxx niet aanwezig. Hier gaat het vooral om de opschuivende symbolen tijdens de re-spins die het spel en de te behalen winsten interessant maken.