gokkast online icon

Super Striker gokkast

NetEnt trapt het eigen voetbalseizoen af met Super Striker gokkast, een eenvoudige gokkast met een aantal aardige functies die de bal tijdens het spelen aan het rollen houden. Het basisspel wordt gespeeld op een 3 × 3 raster. Alleen combinaties van three of a kind zijn mogelijk en er zijn slechts 5 winlijnen om dit te realiseren. Je kan inzetten plaatsen van 10 cent tot aan 75 euro per spin en de RTP varieert tussen de 96,04% en de 96,93%. Het hogere percentage geldt als de Bet Slip is geactiveerd, maar daarover later meer.

Super Striker gokkast online spelen

Het is slim om Super Striker gokkast eerst gratis te gaan oefenen. Je ontdekt dan hoe het spel precies in zijn werk gaat. Begrijp je het allemaal, dan kan je echt je eigen euro’s in gaan zetten bij een online casino met Super Striker gokkast in het assortiment. Als nieuwe speler krijg je dan meestal ook nog extra bonusgeld om mee te spelen (veelal na het doen van een eerste storting). Check wel altijd de bijbehorende voorwaardes zodat je het maximale uit je gratis bonusgeld kunt halen.

Super Striker: een voetbalthema met bijpassende symbolen

Zoals de meeste slots met voetbalthema, bevindt Super Striker gokkast zich binnen de verlichte grenzen van een stadion. Voor een vleugje extra realisme bekijk je het grid vanuit de tribune alsof je erbij bent, met op de voorgrond de achterkant van de hoofden van mensen. Grafisch heeft Super Striker een oudere videogame-look, wat wel wat retro aandoet. De symbolen in dit spel zijn op maat gemaakt en kunnen worden gegroepeerd in batches met een lage, gemiddelde en hoge betaling. De lage symbolen zijn de symbolen voor 1x goal, 2x goal en 3x goal. Deze symbolen worden uitbetaald bij een three of a kind of wanneer er drie met elkaar worden vermengd. Bijvoorbeeld, 2 enkele goals plus een drievoudige goal zullen een uitbetaling opleveren. De symbolen van gemiddelde waarde zijn een paar standaardschoenen, een gouden schoenversie en een speler die viert of boos is, (dat laatste is op het oog nog wat lastig te zeggen). Het hoog uitbetalende symbool is de gouden speler die 100 keer de inzet waard is - tien keer meer dan het tweede symbool uit de uitbetalingstabel.

Bonussen en extra’s bij Super Striker

Super Striker heeft geen wild-symbool, maar het heeft een paar scatters om op te letten. Dit zijn de Gold Scatter en de Football Scatter. De Golden Scatter kan overal terechtkomen, en wanneer dit tijdens het basisspel gebeurt, onthult het direct een x10 of x20 multiplier die wordt toegepast op de totale inzet. Tijdens het hoofdspel kan er slechts 1 Golden Scatter tegelijk landen en als dit gebeurt met 2 Football Scatters (of als 3 Football Scatters landen), activeren ze het bonusspel. In gratis spins zijn er 5 verschillende niveaus met een toenemende multiplier. Elk niveau wordt geleverd met een toenemende winstvermenigvuldiger, met niveaus 1, 2, 3, 4 en 5 met vermenigvuldigers van respectievelijk x1, x2, x3, x5, x10.

Tijdens de gratis spins kunnen alleen Golden Scatter-symbolen op de rollen verschijnen. Elk Golden Scatter-symbool dat in gratis spins op de rollen terechtkomt, krijgt een willekeurige vermenigvuldiger toegewezen tussen x1 en x50. Wanneer het hele speelveld gevuld is met Golden Scatter-symbolen, ga je naar het volgende niveau terwijl je ook een overwinning behaalt die gelijk is aan de som van de multipliers die aan alle Golden Scatters op de rollen zijn toegewezen, vermenigvuldigd met de vermenigvuldiger van het huidige niveau vermenigvuldigd met de weddenschap. Huh, nog een keer? Het klinkt inderdaad super verwarrend als je het schrijft, maar het is lang niet zo ingewikkeld als je het zelf mag proberen. Het startaantal spins is 3. Een of meer Golden Scatter-symbolen die in gratis spins op de rollen landen, zet het aantal weer meteen terug op 3.

Er is ook nog een Bet Slip feature en daarmee kunnen spelers wedden op de frequentie van een bepaald symbool dat binnen een bepaald aantal spins verschijnt. Een soort sportweddenschap dus, maar dan anders. Eerst kies je het symbool, daarna het aantal spins van 10 - 100 en plaats je je inzet. Het is best een aardige aanvulling op het basisspel, maar verwacht hier geen megawinsten te gaan behalen. Als het bonusspel halverwege wordt geactiveerd, wordt de Bet Slip onderbroken en vervolgens weer hervat wanneer de functie is afgelopen.

Onze mening over Super Striker van NetEnt

Super Striker gokkast is een behoorlijk vermakelijke game. Het basisspel is niet echt iets bijzonders, hoewel er fatsoenlijke symboolwaarden worden aangeboden. Wat helpt, is het extraatje van de Bet Slip om je iets te geven. Maar het bonusspel is toch de plek waar echt de grootste klappers kunnen vallen. De willekeurige Golden Scatters met hun x10- en x20-vermenigvuldigers helpen daarbij natuurlijk ook enorm. In de basis is Super Striker gokkast van NetEnt dus een redelijk simpel vormgegeven spel dat toch de moeite van het spelen waard kan zijn. Zeker voor voetballiefhebbers.