gokkast online icon

Swipe and Roll gokkast

Gokkast Swipe and Roll is een retro videoslot van NetEnt en beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Je kan inzetten plaatsen vanaf 20 cent tot maximaal honderd euro per spin. De symbolen van deze gokkast staan in het teken van de fruitautomaten van weleer. Zo zijn er naast de Q, K en A ook nog een sinaasappel, een pruim, een watermeloen en een diamant. De bel fungeert als het scatter-symbool.

Kijk niet al te veel naar de graphics (die zijn vrij minimaal) en zet het geluid maar uit (een klassiek rock and roll deuntje). Maar zeg nou zelf: daar gaat het je toch ook helemaal niet om als je gaat gokken op een online gokkast? De extra features zijn dan ook die het hem doen bij gokkast Swipe and Roll. Je vindt hier een reguliere Wild en een x3 Wild die in elk willekeurig symbool kunnen veranderen voor een winnende combinatie. Drie Wilds in één spin zorgen bovendien voor een gratis re-spin. Heb je het geluk dat je drie x3 Wild-symbolen op de rollen draait, dan worden je behaalde winsten met x27 vermenigvuldigd!

Er is ook nog een willekeurig verschijnende Coin Wheel Feature waarmee je een geldprijs, een scatter of een pijl-symbool kan winnen. Bij drie bel-scatters in het reguliere spel beland je in de bonusronde. Je mag dan drie swipes doen (op drie rollen) voor extra munten. Ook kan je een extra swipe krijgen (zowel naar boven als naar beneden) zodat je nog meer munten kan winnen.

Gokkast Swipe and Roll is dus een zeer interessant retro videoslot waarmee je dankzij de extra features flinke geldbedragen kan winnen.