gokkast online icon

Temple of Nudges gokkast

Gokkast Temple of Nudges is een NetEnt game met 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen. Het plezier van het spel zit hem in de nudges en re-spins, dat verder een vrij basic slot is. Er zijn helemaal geen extra features of bonusgames te vinden in dit spel. Maar door de 243 winlijnen en de nudges en re-spins die vaak verschijnen kun je met één inzet toch behoorlijke winsten behalen.

Thema en symbolen bij gokkast Temple of Nudges

Online casino gokkast Temple of Nudges kun je qua thema het beste omschrijven in de stijl van de oude Amerikaanse beschavingen. Het beeld dat je ziet als je speelt is als volgt: een stenen tempel, aan de zijkanten slangen en als de rollen draaien het geluid van de jungle. De waarde van de symbolen is hier wel erg laag. De symbolen zijn gebeeldhouwd in steen en hebben de vorm van slangen, tempels, vogels, zonnen, apen, luiaards, miereneters en jaguars. De jaguar levert wel het meest op, maar zelfs als je daar een complete winlijn hebt met 5 symbolen, betaalt dat toch maar 0,36 keer uit.

Geen free spins of bonussen bij gokkast Temple of Nudges

Je vindt hier jammer genoeg dus geen scatter-symbolen, wilds of extra features en bonusgames. De nudge feature is wat het spel interessant moet maken in combinatie met de re-spins. Bij een combinatie van minimaal drie symbolen op een winlijn vindt er een soort kettingreactie plaats. De symbolen vallen dan 1 plekje naar beneden zodat je weer kans op winst hebt. Dat kan uiteindelijk toch wel flink oplopen als je geluk hebt, zeker omdat de symbolen ook stacked zijn.

Temple of Nudges: wel of niet spelen?

In de basis is gokkast Temple of Nudges een leuk maar basic videoslot met veel winstmogelijkheden. Je kunt vaak meerdere wins achter elkaar krijgen door de Nudge-feature. Maar als je een liefhebber van bonusgames bent, dan doe je er verstandig aan om een ander spel op de goksite te gaan spelen.