gokkast online icon

Terminator 2

Videoslot Terminator 2 is een spel dat is vernoemd naar de gelijknamige film. Het is ontwikkeld door Microgaming en bestaat uit een groot aantal personages uit de Terminator-film. De graphics zijn erg realistisch, dankzij filmbeelden die vertoond worden als er bijvoorbeeld wild-symbolen of scatters gevallen zijn. Het zijn steeds herkenbare scenes uit de film die op je beeldscherm verschijnen. De winkans is ook erg hoog: 243 in het basisspel en nog eens 1024 met de free spins optie.

Terminator 2 en de symbolen
Als je Terminator 2 gaat spelen, dan zie je verschillende personages uit de film voorbijkomen. Zo zijn er uiteraard de Terminator, maar ook T-1000, John Connor, Sarah Connor, T-800 en het T2 logo (wild-symbool). Daarnaast zijn nog de vier 'kleuren' uit het kaartspel onderdeel van dit videoslot. Het wild-symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de scatters en het T-1000 symbool. Verder zijn er nog diverse extra spelopties waarmee je ook extra geldbedragen kan winnen.

Fans van de Terminator (en ook liefhebbers van gokken en videoslots) zullen genieten van videoslot Terminator 2. Het is een veelzijdig spel waar je niet op uitgekeken raakt, ook dankzij de realistische graphics!