gokkast online icon

The Legend of Shangri-La gokkast : Cluster Pays

Gokkast The Legend of Shangri-La: Cluster Pays heeft 6 rollen en 5 rijen. Aangezien er een Cluster Pays mechanisme aanwezig is, is er geen sprake van winlijnen. Je moet ergens op het hele veld meerdere aan elkaar verbonden symbolen krijgen om winsten te genereren. Het thema van gokkast The Legend of Shangri-La is het aardse paradijs Shangri-La. Het gaat er daarbij om, om een compleet relaxte mindset te creŽren, zodat je je vrij en zonder problemen voelt. Maar of je nu wel of niet zweverig bent, het gaat natuurlijk vooral om het feit of je er mooie winsten mee kunt behalen.

Behalve de Cluster Pays feature heeft gokkast The Legend of Shangri-La nog meer bonus features in petto. Zo zijn er sticky re-spins waarbij je net zo lang re-spins krijgt als dat er symbolen vallen die aan de reeds gedraaide symbolen blijven plakken. De Random Substitutions (dat zijn symbolen in de vorm van vraagtekens) zorgen ervoor dat een vraagteken verandert in het hoogste aangrenzende symbool. Op die manier krijg je zoveel mogelijk punten. De Nudge Reel zorgt ervoor dat als de rollen uitgedraaid zijn en je net een symbool mist voor een winnende combinatie, de rol nog net even een duwtje krijgt waardoor hij verspringt en je wel een goede combinatie hebt. De Free Spins modus wordt geactiveerd als je minimaal drie free spins symbolen op de rollen hebt.

Gokkast The Legend of Shangri-La zorgt dus voor rust in lichaam en geest. De graphics en muziek passen er perfect bij. Toch zorgen de hoge winstmogelijkheden ervoor dat je niet altijd rustig kunt blijven. Maar heel erg vind je dat vast niet!