gokkast online icon

Phantom's Curse gokkast

Gokkast Phantom's Curse staat volledig in het teken van de musical the Phantom of the Opera. De gokkast beschikt over 5 rollen, 4 rijen en maar liefst 40 winlijnen. Iedereen geniet van de prachtige muziek uit de musical en de schitterende graphics die dit spel een echte meerwaarde geven. Leuk detail: de winnende combinaties op de rollen kunnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links ontstaan. Dat betekent dubbele kansen om iets te winnen!

De extra features spannen bij gokkast Phantom's Curse de kroon. Met de pick and click feature kun je kiezen uit rozen en spiegels waarmee je uiteindelijk tot wel 36 keer je inzet kunt terug verdienen. Voor een gratis sticky re-spin heb je op de rollen de Masked Phantom re-spin feature nodig. De Stacked Phantom en Stacked Mask symbolen zijn dan sticky. Maar het meest interessant is toch wel de free spins modus, want daar heb je de meeste kans op het winnen van geld. Je hebt er drie scatter-symbolen op de rollen voor nodig. De Phantom-symbolen tellen dan als Wilds. De free spin feature is pas ten einde als het touw van de kroonluchter volledig is doorgesneden en dat gebeurt steeds nadat er een Wild op de rol verschenen is.

De extra features van gokkast de Phantom's Curse maken samen met de prachtige muziek en de mooie beelden van dit videoslot een echte aanrader. Ga op jacht naar mooie winsten en beleef veel speelplezier!