gokkast online icon

The Wish Master gokkast

Maak kennis met The Wish Master: een uniek videoslot dat geheel in het teken staat van de geest uit de olielamp van Aladdin. Eindelijk speelt deze geest ook eens een hoofdrol, al is hij wel stukken angstaanjagender dan de geest die we kennen uit de tekenfilm. Videoslot The Wish Master beschikt over 5 reels en 20 winlijnen en het winnen van prijzen ligt in handen van deze Wish Master of geest.

Extra features bij The Wish Master
Als je videoslot the Wish Master gaat spelen, dan zijn er een heleboel leuke features die ook nog eens mooie prijzen op kunnen leveren. Wat te denken van scatter symbolen, multipliers, wild symbolen en wild substitutions?

Zowel de graphics als de muziek bij The Wish Master geven het spel een mysterieus tintje mee. Bovendien is het maar goed dat je pas mag gokken vanaf je 18e, want kinderen zouden zich rot schrikken als zij The Wish Master uit zijn lamp zouden zien komen. Volledig in het zwart met lichtgevende ogen en felgele handen, waarbij hij ook nog eens heel eng lacht. Gelukkig kan jij daar wel doorheen kijken en zie je alleen maar de mooie geldprijzen voor je die op je liggen te wachten bij dit videoslot.