gokkast online icon

Theme Park gokkast

Het is niet moeilijk om gokkast Theme Park in het kort te omschrijven. De woorden pretpark en kermis zeggen eigenlijk al genoeg. Gokkast Theme Park heeft 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 50 winlijnen waarmee je urenlang speelplezier beleeft. Naast de standaard symbolen 10, J, Q, K en A zie je ook onder andere afbeeldingen van vliegtuigjes, botsauto's en carrouselpaarden.

Vooral de extra features vallen op bij gokkast Theme Park. Er zijn bijvoorbeeld wilds die de gehele rol kunnen beslaan (de Stacked Wild substitutions). Ook is er een symbool van een hijskraan en als die op de rol verschijnt dan haalt de welbekende kermishijskraan een knuffel (met munten) voor je naar boven. Verder zijn er ook nog erg leuke bonusgames te spelen. Je dient dan drie scatters te hebben waarmee je de Theme Park Ticket Game kan spelen of het bonuswiel op de rollen krijgen. Door het verzamelen van toegangstickets kun je uiteindelijk zelf bepalen welke bonusgame je wilt spelen op gokkast Theme Park: onder andere eendjes schieten, blikwerpen, balgooien of de kop van Jut.

Gokkast Theme Park is een lust om te spelen. Zoals het hoort bij een pretpark of kermis is alles erg kleurrijk opgezet. Je zult je geen moment hoeven te vervelen met alle spannende bonusgames. Veel speelplezier gewenst!