gokkast online icon

Trollpot 5000 gokkast

De Trollpot 5000 gokkast van NetEnt bewijst dat moderne spellen niet altijd de originele look en feel van de goede oude tijd kunnen verslaan. Deze gokkast beschikt over in totaal 3 Jackpots, een Nudge Feature en Multiplier Wilds. Trollpot 5000 heeft een fruitig thema met 3 rollen, 3 rijen en 1 winlijn. Lees alle informatie die je nodig hebt over deze Trollpot 5000 gokkast review.

Trollpot 5000 gokkast online spelen

Het is altijd slim om een gokkast eerst uit te gaan proberen, zo ook bij Trollpot 5000. Je merkt dan snel genoeg hoe alles in zijn werk gaat. Kies daarna een online casino uit dat Trollpot 5000 gokkast in het spellenaanbod heeft zitten. Maak je daar een nieuw account aan dan krijg je vaak ook extra bonusgeld om mee te spelen. Het is wel noodzakelijk om ook daadwerkelijk een eerste storting in euro’s te doen. Check ook altijd even de geldende bonusvoorwaardes om tijdens het spelen het maximale uit je gratis speelgeld te kunnen halen.

Thema van Trollpot 5000

Een echt thema is misschien lastig om te schrijven, alhoewel het ook weer meteen heel makkelijk is. Stel je een oude fruitautomaat voor met jokers en eigenlijk heb je dan al meteen het thema te pakken. De kast is wel in een iets moderner jasje gestoken en heeft iets meer features te bieden dan je normaal van zo’n oude landbased gokkast gewend bent. Het wedbereik van Trollpot 5000 gokkast is indrukwekkend en biedt iets voor zowel spelers met een beperkt budget als high rollers die de Trollpot 5000 Big Win willen winnen. Het is mogelijk om tussen 0,20 en 1.000 coins per spin in te zetten en de maximale uitbetaling van 10.000x je inzet is er eentje om blij van te worden.

Bonussen en extra’s bij Trollpot 5000

Elke keer dat je een winnende combinatie vormt, wordt de Nudge-functie geactiveerd. Als het bovenste symbool op rol 1 dezelfde waarde heeft als het winnende symbool, schuift de eerste rol 1 stap naar beneden en krijg je als speler nog een overwinning toebedeeld. De routine herhaalt zich totdat het bovenstaande symbool anders is dan het winnende en het mechanisme kan ook voorvallen op de rollen 2 en 3. Als een rol dit proces stopt, opent de uitbetalingstafel zijn poorten en zie je ook een pijl boven de rollenset. Dit zal de rol naar de onderkant van de huidige stapel overwinningen verplaatsen en de reeks herhalen, wat zeker tot meer dan fatsoenlijke winnende combinaties kan leiden. Dit kan nog eens extra worden versterkt met de Multiplier Wild. Dankzij zijn dubbele karakter vervangt dit symbool niet alleen alle items (op de Trollpot 5000-bonussymbolen na dan), maar vermenigvuldigt het ook de winnende lijn met 2x, 4x of 8x voor het geval je respectievelijk 1, 2 of 3 Multiplier Wilds ontvangt.

Nadat het nudgen voorbij is, kun je een Jackpot-symbool zien bovenop een winnende stapel en hopelijk ook de bijbehorende prijs pakken. We hebben het dan over 2 vaste jackpots waar Mini en Midi Jackpot 40x en 200x de inzet betalen, terwijl de Super Jackpot een progressieve jackpot is en een eigen prijzenpot heeft. De uitbetaling kan daar oplopen tot 10.000x je inzet!

Onze mening over Trollpot 5000 van NetEnt

Als je bij Trollpot 5000 gokkast van NetEnt dacht ‘oh nee, alweer zo’n oude gokkast die nieuw leven in is geblazen’ dan dacht je in eerste instantie goed. Alleen wist je toen nog niet hoe leuk het spel om te spelen was. Wij zijn van mening dat dit spel echt alles in zich heeft om uit te groeien tot een topgame: duidelijke gameplay, veel nudges en Multiplier Wilds en dan ook nog eens 3 verschillende jackpots. Wat ons betreft echt een aanrader om te gaan spelen.