gokkast online icon

Turn Your Fortune gokkast

Turn Your Fortune van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 4 rijen en een maximale winst per inzet van 2000 munten. De graphics en uitstraling van het spel zijn misschien niet direct super geweldig, maar de grote gouden cilinder links prikkelt wel de fantasie. Er zijn een aantal in waarde oplopende getallen en ook een x20 aan de bovenkant. Ziet er interessant genoeg uit om verder in deze kast te duiken.

Het thema van gokkast Turn Your Fortune

Het thema van gokkast Turn Your Fortune heeft alles met geluk te maken. En beter nog: hoe je je geluk ten goede keert. In dit geval kan dat met een gouden sleutel want daarmee klim je een trapje hoger op de goudkleurige cilinder. Naast de welbekende 10, J, Q, K en A (de lagere opbrengsten) zijn er ook nog edelstenen met daarin een dier die hogere winsten op kunnen leveren : de schildpad, de uil, de leeuw, de slang en de slak. Er is verder ook nog een Wild-symbool dat je vast en zeker kent van allerlei andere gokkasten.

Extra features van gokkast Turn Your Fortune

Deze gokkast moet het vooral van de extra features hebben en dat zijn hier de re-spins en free spins features. We leggen ze iets verder voor je uit:

Fortune re-spins feature
Draai in het basisspel 2 scattersymbolen op de rollen 1, 3 en 5 en links wordt de gouden cilinder geactiveerd. Via vijf niveaus van munten kun je hogerop komen door de Fortune Wins meter te vullen. Dat lukt als het symbool valt dat uitgekozen werd toen de feature startte. Bij vijf van die symbolen ga je een niveau omhoog. Een sleutel op rol 5 verhoogt je mogelijke winsten op de cilinder.

Free spins feature
Lijkt wel wat op de re-spin feature, alleen heb je hier geen 2 maar 3 scattersymbolen voor nodig. Vervolgens volgt er een bonuswiel dat uit drie schijven bestaat: voor het aantal free spins, voor het benodigde symbool en voor het bepalen van je startniveau op de cilinder. Je moet wel 20 symbolen krijgen voor een hoger niveau maar gelukkig kan je ook het +10 collectable symbool op reel 2 draaien. Je snapt het al: daarmee worden 10 stuks aan je meter toegevoegd.

Gokkast Turn Your Fortune: is het wat?

Je zult wel gemerkt hebben dat onze eerste kennismaking met deze kast (qua graphics) niet direct geweldig was. En ook de wat lagere pay-outs in het basisspel stemden niet direct tot feestvreugde. Maar de bonusgames maken echt veel goed en daar zijn ook zeker leuke winsten te behalen.