gokkast online icon

Twin Spin Deluxe gokkast

Ben je een liefhebber van gokkast Twin Spin? Speel dan ook eens de door NetEnt ontwikkelde opvolger: Twin Spin Deluxe. Dit spel bestaat uit een grid met 5 rollen en 6 rijen. De maximale winst (alleen maar dezelfde symbolen van de hoogste waarde) bedraagt daarbij 100.000 munten.

Net als bij zijn voorganger maakt gokkast Twin Spin Deluxe ook gebruik van Cluster Pays. Dat houdt in dat de symbolen op de rollen niet per se van links naar rechts hoeven te lopen. Het gaat er alleen maar om dat ze horizontaal en/of verticaal met elkaar verbonden zijn. Ook moeten het minimaal 9 symbolen zijn om een prijs te winnen. Synchronised Reels maken de kans op een grote groep dezelfde symbolen nog groter. Bij elke spin zijn er dan minimaal twee en maximaal vijf rollen waarop precies dezelfde symbolen draaien.

Moet je gokkast Twin Spin Deluxe gaan spelen? Als je op zoek bent naar zo hoog mogelijke winsten en een goed uitbetalingspercentage, dan ja. Je kan zoals gezegd met 1 draai maximaal 100.000 coins winnen. Daarnaast is het uitbetalingspercentage 96,61%. Voor bonus games en andere extra features, ben je bij gokkast Twin Spin Deluxe overigens niet op de juiste plek beland. Denk dus even na waar je voorkeuren liggen voor je op deze kast gaat spelen.