gokkast online icon

Twin Spin Megaways gokkast

Een tijdloze NetEnt-favoriet maakt nu een glorieuze comeback. Twin Spin is er voortaan in een Megaways-variant, met nu dynamische rollen en tot wel 117.649 manieren om te winnen. Uiteraard ontbreken de populaire gesynchroniseerde rollen en wild substituties niet, allemaal nog verder versterkt door een Avalanche-mechanisme en een gratis spins-ronde met multiplier-wilds en retriggers die kunnen leiden tot winsten van meer dan 38.000 keer je inzet. Ofwel in totaal een winst van 7,6 miljoen!

Twin Spin Megaways gokkast online spelen

Het is altijd slim om een gokkast eerst uit te proberen voor je er echt geld aan gaat spenderen. Kies vervolgens als je het spel goed onder de knie hebt een goksite uit waar je Twin Spin Megaways gokkast voor echt geld kunt spelen. Maak een nieuw account aan en je krijgt vast ook nog eens extra bonusgeld. Wel moet je dan ook echt een eerste storting in euro’s doen. Kijk ook even naar de bijbehorende bonusvoorwaardes zodat je maximaal kunt profiteren.

Thema van Twin Spin Megaways

Twin Spins Megaways gokkast is een cascading videoslot in klassieke gokkaststijl met zes dynamische rollen, tot zeven rijen en 64 tot 117.649 manieren om te winnen. Het aantal manieren wordt willekeurig bepaald voor elke draai door tussen twee en zeven symbolen voor elke rol te selecteren. Betalingen worden alleen toegekend voor drie tot vijf dezelfde symbolen die van links naar rechts op aangrenzende rollen landen. Je kunt de klassieke rollen laten draaien van 0,10 tot 200 credits per draai. Het spel heeft een gemiddelde tot hoge volatiliteit met een RTP van 96,04%.

De symbolen zijn vrijwel ongewijzigd, beginnend bij de lager uitbetalende kaartwaardes van 9 tot en met A en 0,4x tot 1x je inzet voor een enkele six of a kind. Ze worden gevolgd door beter betalende symbolen zoals kersen, bellen, BAR's, rode 7's en diamanten. Spin er zes op de rollen om 1x tot 10x je inzet te winnen. Een knipperend symbool gemarkeerd met het woord Wild is niet heel verrassend het wild-symbool, dat alleen op de rollen twee tot en met zes verschijnt en alle reguliere uitbetalingssymbolen vervangt. Het slotlogo onderstreept met ‘Scatter’ is het bonussymbool waarvan er minimaal vijf nodig zijn om de gratis spins-functie te activeren.

Bonussen en extra’s bij Twin Spin Megaways

De Twin Reel-functie is nog steeds aanwezig in het spel bij elke draai, waarbij twee tot zes aangrenzende rollen worden verbonden en de symbolen daarop worden gesynchroniseerd. Wanneer de rollen stoppen, geven alle gekoppelde rollen identieke rolposities en symbolen weer. De symbolen kunnen echter anders zijn nadat een eerste overwinning is verwijderd door de Avalanche-functie. Het mechaniek wordt gecombineerd met de dynamische rollen van de Megaways-game-engine, die een willekeurig aantal manieren creëert om te winnen voor elke draai door iets van 2 tot 7 symbolen voor elke rol te selecteren, wat leidt tot vrijwel onbepaalde lay-outs van 64 tot 117.649 winmanieren.

De volgende feature die in het spel komt, is het mechanisme van de tuimelende rollen, genaamd de Avalanche-functie bij NetEnt-slots. Land drie of meer symbolen op aangrenzende rollen, beginnend bij de meest linkse en je hebt een winnende combi. De symbolen van een winnende combinatie zullen exploderen om ruimte te maken voor nieuwe symbolen die op hun plaats kunnen vallen. De kettingreactie zal doorgaan zolang er nieuwe winsten optreden, waardoor je mogelijk meerdere keren in een enkele spinreeks kunt winnen.

Als je aan het einde van een spinreeks vijf scatters in beeld hebt, worden er 15 gratis spins geactiveerd. Elke verdere scatter zal +1 gratis spin aan de telling toevoegen. De functie kan voor onbepaalde tijd opnieuw worden geactiveerd met dezelfde combinaties. Twee wijzigingen in het basisspel zullen een belangrijke rol spelen bij het behalen van grote winsten tijdens de bonusronde. Ten eerste hebben alle gesynchroniseerde rollen altijd de maximale zeven rolposities bij elke gratis draai. Ten tweede kunnen wilds die op een gratis spin landen, een x2 of x3 winstvermenigvuldiger activeren die wordt toegepast als ze deel uitmaken van de combo. Er kan maar één wild-multiplier tegelijk landen, tenzij ze op gesynchroniseerde rollen verschijnen. De feature eindigt zodra je geen gratis spins meer hebt.

Onze mening over Twin Spin Megaways van NetEnt

Sinds NetEnt de release van Twin Spin Megaways gokkast een paar maanden geleden aankondigde, keken we reikhalzend uit naar dit nieuwe spel. Het creatieve team deed er goed aan om het meeste van het DNA van het origineel te behouden en tegelijkertijd het typische Megaways-mechanisme in de gameplay te integreren. Het resultaat is een zeer speelbare gokkast vanaf slechts 0,10 credits met een verbluffend winstpotentieel van meer dan 38.000 keer je inzet. Het enige kleine minpunt dat we konden vinden, waren de nogal zeldzame triggers om meer dan slechts twee rollen te synchroniseren, wat wel vrij gebruikelijk was bij het origineel.