gokkast online icon

Victorious Max gokkast

Victorious Max gokkast is een NetEnt game. Victorious gokkast bestond al langer maar nu heeft NetEnt er (net als bij diverse andere videoslots) een Max-sausje overheen gegoten. Dat houdt in dat de kans op een grote winst ineens stukken groter is. De prijzen vallen dan misschien wel wat minder vaak, maar het is vaak echt wel het wachten waard. Victorious Max gokkast heeft net als zijn voorganger als thema Romeinse strijders en het spel heeft in totaal 5 rollen, 3 rijen en 243 winmanieren.

Victorious Max: thema

We gaven het al aan maar het thema van Victorious Max gokkast is dus de tijd van de oude Romeinen. Wederom is er veel aandacht besteed aan het design van deze gokkast en de bijbehorende symbolen. Het Ceasar-symbool, de generaal en de soldaten leveren je de meeste munten op en de gouden arend is de Wild. Die kan in de plaats van elk symbool komen, dus ook als scatter als dat nodig is.

De Victorious Max features

Helaas geen meervoud hier qua features. Je zult het bij dit spel met de free spins ronde als extra feature moeten doen. Je krijgt bij 3 scatters (de lauwerkrans) 15 gratis spins. Voor elke extra lauwerkrans komen er nog eens 5 gratis spins bij. In de bonusronde worden je winsten met x6 vermenigvuldigd. Dat is nog eens 2x zo veel als in het originele spel want daar was de multiplier x3.

Wat we van Victorious Max van NetEnt vinden

Spreken hoge winsten je wel aan en ben je bereid daar in te investeren? Dan is Victorious Max gokkast van NetEnt vast een gokkast voor jou. Het is soms even wachten maar de winsten kunnen tot grote hoogtes stijgen. Wat te denken van een maximale winst per spin van 7000 keer je inzet? En wil je toch liever wel wat vaker een kleine prijs meepikken, dan speel je gewoon de originele Victorious gokkast.