gokkast online icon

Vikings gokkast

Gokkast Vikings is een NetEnt game die gebaseerd is op de dramaserie Vikings van Michael Hirst. Deze serie is al een tijdje erg populair en vertelt de verhalen van de stoere Viking Ragnar Lothbrok. De hoofdrolspelers uit de serie zijn grotendeels op deze gokkast vertegenwoordigd. NetEnt heeft namelijk de namen en afbeeldingen gekocht van de serie om vrij in het spel te mogen gebruiken.

Meer informatie over gokkast Vikings

Gokkast Vikings heeft in totaal 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 243 winlijnen. Het uitbetalingspercentage is op dit moment nog niet precies bekend maar ligt wel ergens tussen de 96 en 97 procent. De minimale inzet voor een spin bedraagt 20 cent. Je winst per spin kan oplopen tot maar liefst 10.000 keer je inzet. Echt een gokkast met een hoge variantie dus en vooral geschikt voor spelers die op zoek zijn naar megaklappers.

Speciale features bij gokkast Vikings

Naast het basisspel wil je bij gokkast Vikings vooral profiteren van de extra features. Er zijn er drie in totaal:

  • Shield Wall. Direct na je spin verschijnen er geheel willekeurig Vikingschilden over de symbolen op het grid. Ze veranderen de lagere symbolen in hogere symbolen.
  • Raid Free Spins. Dat gebeurt er als je drie scatter symbolen bij elkaar hebt op de rollen. Het grid wordt dan 7 bij 5 symbolen groot en je krijgt maar liefst 7 free spins.
  • Hot Spots. Verschijnen alleen tijdens de Raid Free Spins. Het is een vierkant in het midden van 9 symbolen groot. Als er hoge winsymbolen in verschijnen, veranderen die de lage win symbolen buiten het grid in hogere symbolen.

Leuk gokkastenspel om te spelen?

Liefhebbers van de serie Vikings en van gokkasten met een hoge variantie gaan dit spel geweldig vinden. Ook de graphics en het geluid zijn gaaf van gokkast Vikings. Profiteer van de extra features en zorg ervoor dat je een zo hoog mogelijke winst behaalt. Je hebt gegarandeerd veel speelplezier.