gokkast online icon

Warlords gokkast

Gokkast Warlords: Crystals of Power is een videoslot van NetEnt. Het spel staat geheel in het teken van een eeuwenoud conflict tussen drie strijders: zij heten The Priestess, The Barbarian en The Samurai. In het spel zorgen 5 rollen en 3 rijen voor maar liefst 30 winlijnen. Het spel is schitterend om te spelen, met name door de extra features. Maar we willen ook nog even wijzen op de prachtige intro van gokkast Warlords: Crystals of Power. Een filmisch spektakel waar je echt even voor moet gaan zitten alvorens je gaat spelen.

Draai je op de rollen drie of meer Scatter-symbolen? Dan wordt de Battle-mode geactiveerd, waarin de drie Warlords het gevecht met elkaar aangaan. Je ontvangt daarbij zelf free spins, waarbij de Scatter-symbolen vervolgens ook nog eens in Sticky Wild-symbolen kunnen veranderen. Verder kun je ook nog Samurai-spins, Barbarian-spins en Priestess-spins verdienen voor gratis extra spins en multipliers.

De edelstenen van gokkast Warlords lijken magische krachten te bezitten. Vandaar natuurlijk ook de extra benaming Crystals of Power. De Wild-features (symbool is drie gekleurde edelstenen) komen op drie manieren tot uiting in het spel. Allereerst kunnen de Wilds automatisch verschijnen tijdens het draaien van de rollen. Wat ook kan is dat een hamer ineens met een grote slag meerdere Wild-symbolen aan je spin toevoegt. De derde mogelijkheid is die van een zwaard die in één keer meerdere Wild-symbolen op je scherm tevoorschijn tovert.

Ga ook spelen op gokkast Warlords: Crystals of Power van NetEnt en geniet van de vele spel- en winstmogelijkheden.