gokkast online icon

When pigs fly gokkast

Als je gokkast When pigs fly! van NetEnt speelt, dan speel je op een gokkast waar varkens in de ruimte aanwezig zijn. Niet zo verrassend wellicht, gezien de naam van dit spel. Er zijn in totaal 5 rollen met respectievelijk 1, 3, 5, 3, 1 rijen waar de symbolen op verschijnen. Heb je een winnende combinatie op de rollen, dan komen er zelfs nog een aantal extra rijen bij. Het zorgt voor een maximum aantal winlijnen van 3.125! Met één spin zijn maximaal 480.000 munten te verdienen.

Ook bij gokkast When pigs fly! zit het vooral in de speciale features die dit spel zo leuk maken. Ze zijn ook net even anders dan je wellicht gewend bent. Het gaat in eerste instantie niet om het verkrijgen van 3 scatter- of Wild-symbolen om het bonusspel (waar doorgaans de meeste munten te winnen zijn) te kunnen spelen. De bedoeling is juist om zo vaak mogelijk achter elkaar een winnende combinatie te hebben waarmee je steeds extra velden aan de gokkast toevoegt. Je begint met 13 velden en je kunt op maximaal 25 velden met symbolen uitkomen (dat zijn dus 5 rijen met 5 symbolen). Heb je 5 respins achter elkaar gehad, dan wordt het bonusspel geactiveerd. Dit levert je 8 gratis bonusspins op met alle mogelijke symbolen op 5 rollen en 5 rijen. En je kansen worden alleen maar groter gezien het feit dat er ook nog Wild-symbolen op de rollen kunnen verschijnen.

Zoek je naar een videoslot dat net even anders is en wil je een maximum aantal winstmogelijkheden? Bij gokkast When pigs fly! van NetEnt zit je helemaal goed.