gokkast online icon

Wild Bazaar gokkast

Gokkast Wild Bazaar is een NetEnt game met 5 rollen, 4 rijen en 26 winlijnen. De variantie is gemiddeld en er is een uitbetalingspercentage van 96,15%. Je kan minimaal 20 cent en maximaal 400 euro per spin inzetten. De maximale winst is 390 keer je inzet. Misschien minder dan je zou willen, maar de free spins die je kan verkrijgen maken wel weer veel goed.

Het thema van gokkast Wild Bazaar

Gokkast Wild Bazaar heeft als thema de Perzische bazaar: ofwel overdekte markten waar je van alles kunt kopen. De symbolen in dit spel hebben daar dus ook mee te maken. Er zijn bijvoorbeeld broches, armbanden, edelstenen en nog veel meer luxe producten op de rollen te zien. De meest interessante symbolen zijn (als je kijkt naar de uitbetaling en de bijbehorende free spins) de gekleurde schatkistjes.

Gokkast Wild Bazaar richt zich vooral op wild-symbolen

Er zijn bij gokkast Wild Bazaar misschien niet echt bonusrondes te spelen, toch lijken de free spins rondes daar wel heel veel op. Bij minimaal drie schatkistjes van dezelfde kleur op een winlijn, wordt namelijk de free spins modus geactiveerd. Drie schatkistjes van gelijke kleur zorgen voor drie free spins, vier voor vier en niet geheel verrassend levert vijf schatkistjes ook vijf free spins op. Wat vooral leuk is aan deze feature is dat je ook meerdere gekleurde opties tegelijk op de rollen kan draaien. Zo heb je dan ineens stacked wilds en een multiplier van x2. En krijg je tijdens de free spins weer een of meerdere rijen van schatkistjes op de winlijnen? Dan worden die bij je huidige aantal opgeteld. Nog meer kansen op hoge winsten dus!

Free spins opties

Je hebt vier verschillende opties om free spins te verkrijgen.

  • Bij rode schatkistjes worden de stacked wilds geactiveerd. Een wild komt dan stacked (ofwel gestapeld) op de rollen terecht.
  • Bij roze schatkistjes komen de linked wilds tevoorschijn. Als er links en rechts op het grid wild symbolen verschijnen, dan worden de tussenliggende symbolen ook wilds.
  • Blauwe schatkisten geven je een multiplier van x2. Daarmee worden al je winsten dan verdubbeld.
  • Groen levert de colossal wild optie op. Elk wild symbool wordt dan maximaal 2x2 groot. Dat zijn dan dus vier symbolen naast elkaar.

Gokkast Wild Bazaar: een aanrader?

Voor flitsende graphics en leuke bonusgames zit je bij gokkast Wild Bazaar waarschijnlijk niet helemaal goed. Maar door alle free spins met wild-opties vinden wij het toch een prima kast om te spelen. En per ongeluk maximaal inzetten behoort waarschijnlijk ook tot het verleden. NetEnt heeft namelijk een nieuwe optie aan het spel toegevoegd. De Max Bet knop moet je voortaan namelijk twee keer indrukken alvorens je met maximale inzetten gaat spelen.