gokkast online icon

Wild-O-Tron 3000 gokkast

Op gokkast Wild-O-Tron 3000 van NetEnt zitten in totaal 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Er geldt een uitbetalingspercentage van 96,01%. Je kunt inzetten per spin plaatsen van minimaal 20 cent en maximaal 200 euro. De maximale winst per winlijn bedraagt 500 keer je inzet. Je hebt dan wel allemaal Wild-symbolen nodig (5 stuks) op die lijn. Is je hele scherm gevuld met Wilds? Dan win je maar liefst 10.000 keer je inzet.

Zo werkt gokkast Wild-O-Tron 3000

Zoek je naar een gokkast met spectaculaire features en heel veel bonusgames? Dan is gokkast Wild-O-Tron helaas niet het juiste spel voor je. Bij deze redelijk basic gokkast gaat het vooral om het maken van spins. Steeds maar weer opnieuw. De game ziet er overigens mooi uit hoor, maar verwacht geen extra spelletjes die de gokkast een nieuwe dimensie meegeven. De symbolen van deze gokkast zijn de zeven gekleurde robots (die allemaal stacked zijn) en een Wild-symbool in de vorm van de letter W.

Wild-O-Tron 3000: de Wild-O-Tron feature

Is er dan helemaal niks extra's bij gokkast Wild-O-Tron 3000? Jawel, toch wel. Er is 1 extra feature beschikbaar, maar die zit wel gewoon in het basisspel. Deze feature wordt geactiveerd als de machine aan de rechterkant van het speelveld ineens geluiden begint te maken. Er worden minstens 1 en maximaal 6 robots getransformeerd. Dat belooft hoge winsten natuurlijk!

Gokkast Wild-O-Tron 3000: de moeite waard?

Uiteraard is elke gokkast een kwestie van smaak, maar je zult inmiddels wel begrijpen dat deze kast niet heel hoog scoort op de aanwezigheid van bonusfeatures en extra's. Maar lang niet iedereen is daar ook naar op zoek. En die spelers vinden hoogstwaarschijnlijk de speelbaarheid en de winkansen van gokkast Wild-O-Tron 3000 helemaal prima.