gokkast online icon

Wild Wild West gokkast

Gokkast Wild Wild West van Netent is een gokkast die beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Als je het spel ziet, doet het je meteen denken aan een spannend stripboek. Het vertelt het verhaal van 4 treinrovers, of eigenlijk 5 want jij bent als het ware ook onderdeel van hun rooftocht. Overigens slaat Wild Wild West hier niet alleen op het wilde westen, maar ook op de Wild-symbolen waarvan het wemelt in dit spel.

Natuurlijk zijn er de standaard winlijnopties maar er is nog veel meer moois te spelen en te winnen bij gokkast Wild Wild West. Zoals de goudkluizen die moeten vallen op rol 1, 3 en 5. Je mag er dan een uitkiezen en krijgt de munten uit die kluis. Draai je minimaal 3 zevens op de rollen dan kom je in de Free Spins modus. Je krijgt er 10 en vooraf mag je aan een rad draaien om een Wild-optie te selecteren.

De reguliere Wild is een joker die elk symbool kan vervangen om tot een winnende combinatie te komen. De Expanding Wild beslaat de gehele rol en de x2 Wild doet dienst als een multiplier om je winsten te verdubbelen. Bij de Spreading Wild wordt er minimaal nog 1 extra Wild toegevoegd naast de Wild die al gevallen is.

Samenvattend: het draait allemaal om de Wilds bij gokkast Wild Wild West. Tijdens de free spins kun je dan ook de mooiste winsten behalen.