gokkast online icon

Wild Worlds gokkast

Gokkast Wild Worlds is een NetEnt game en beschikt over een 5x5 grid. Je bent een van de drie superhelden en vecht tegen monsters bij deze gokkast zodat je de wereld kunt redden. Het thema van de kast is cartoons en tekenfilms (sci-fi) en alle graphics en geluiden passen daar perfect bij. Je kunt per spin minimaal 20 cent inzetten en de maximale inzet is 400 euro per spin. En met een uitbetalingspercentage van 96,47% is dit een prima kast te noemen.

Meer over gokkast Wild Worlds

De gebruikte symbolen bij gokkast Wild Worlds zijn een soort van felgekleurde edelstenen (groen, roze en blauw). Ook zijn er nog Wild-symbolen en scatters aanwezig (te herkennen aan de w en de s). Het spel beschikt over een Avalanche feature wat betekent dat de symbolen van boven naar beneden in het grid vallen. Als je drie dezelfde symbolen naast elkaar hebt op een rechte lijn, verdwijnen die en komen er weer nieuwe symbolen naar beneden. Zo ontstaat er een kettingreactie met elke keer weer kans op nieuwe winsten.

Gokkast Wild Worlds: bonusgames en meer

Er zijn wat leuke extra's verbonden aan gokkast Wild Worlds. Zo is er de Destroy feature: als je een spin hebt die eigenlijk niets oplevert, wordt er plotseling één kleur aangewezen waarvan alle symbolen blijven staan. De rest van de symbolen valt weg en wordt vervangen door nieuwe symbolen (los van de scatter-symbolen). Dan is er ook nog de Hero Wilds feature: daarbij wordt een medium-win symbool veranderd in een Wild en daarmee veranderen ook de aanwezige andere symbolen van datzelfde type in het grid. Bij drie scattersymbolen wordt de free spins mode geactiveerd. Er zijn dan drie levels waarin je steeds meer munten kunt verzamelen. In het begin nog wel wat ingewikkeld, maar het geeft zeker een extra dimensie aan dit spel.

Wild Worlds ook spelen?

Gokkast Wild Worlds is in onze ogen een prima kast om op te gaan spelen. Vooral de bonusgames maken de ervaring extra leuk als is die wel wat ingewikkeld om te begrijpen in het begin. Maar ach, zolang de munten jouw kant op vallen is dat helemaal niet zo erg toch?