gokkast online icon

Wings of Riches gokkast

Wings of Riches gokkast van NetEnt lijkt interessant in het begin, maar heel eerlijk gezegd is de gameplay van dit spel erg magertjes. Evenals de bijbehorende maximale uitbetalingen. Er zijn wel diverse extra features zoals Wilds, Spreading Wilds, Free Spins en multipliers. En ook de graphics zien er prima uit, maar de meeste spelers van gokkasten zijn naar andere zaken op zoek als ze op een videoslot willen gaan spelen. Er blijken ook best wel wat slots te zijn die (net als Wings of Riches) een sprookjesthema hebben. De gebruikte symbolen hier zijn feeŽn, insecten en planten. Gaat daar je gokkershart sneller van stromen? Dan moet je deze review toch maar even verder lezen.

Speel de Wings of Riches gokkast online

Wings of Riches gokkast kan je op deze pagina gratis spelen om het spel een beetje onder de knie te krijgen. Zit je niet te wachten op nepwinsten dan kun je beter met echt geld gaan spelen in een online casino waar Wings of Riches aangeboden wordt. Als je als nieuwe speler daar een eerste storting doet, krijg je bovendien extra bonusgeld wat je in kunt zetten. Check vooraf wel altijd even de bijbehorende voorwaarden voor je een bonus accepteert.

Hoe werkt Wings of Riches gokkast?

Zoals je van NetEnt mag verwachten, zit het spel grafisch goed in elkaar. De transparante haspels zijn wat gekrompen en op elfenhoogte geplaatst (want het thema is hier elfen in een sprookjeswereld) tussen torenhoge grassprieten. Je speelt het op een grid van 5 rollen en 3 rijen met daarbij 20 vaste winlijnen. Je inzetmogelijkheden varieren van 20 cent tot maximaal 400 euro per spin. Het spel heeft een gemiddelde volatiliteit en de RTP bedraagt 96,5%. Samen met de groene achtergrond komen tal van kleurrijke symbolen voorbij die perfect bij het thema passen. De laagste waarde vertegenwoordigen de drie verschillende bloemen, terwijl de middencategorie uit drie verschillende insecten bestaat. De symbolen met een hoge pay-out zijn allemaal, je raadt het al, elfen. Er zijn een paarse, groene, gouden en roze elf in het spel aanwezig.

Bonus features bij Wings of Riches

Wings of Riches bevat een paar extra features die je winstpercentage iets kunnen verbeteren en allemaal iets met het thema te maken hebben. De afbeelding op het wild-symbool is bijvoorbeeld een paar paardenbloem. Deze zogeheten Dandelion Wilds verschijnen alleen op de drie centrale rollen en hebben een soortgelijk effect in het basisspel. Als ze landen, verspreiden ze zich en veranderen 2 - 4 symbolen in de buurt ook in wilds.

De free spins ronde

De paarse libel is een Spreading Wild en als 3 of meer landen tijdens het basisspel, activeren ze 10 gratis spins. Het gekke is dat je bij 5 van deze scatters ook maar 10 free spins krijgt. Wel kun je extra spins krijgen als er tijdens deze free spins minimaal 2 scatters vallen. Je krijgt er 5 bij 2 scatters en 10 bij 3 scatters. Tijdens gratis spins komt er ook een vermenigvuldigersymbool in het spel. Het verschijnt op de 5e rol en ziet eruit als een oplopende ladder van vallende bloembollen. Telkens wanneer deze multiplier landt, verhoogt het de winstvermenigvuldiger met 1x, tot een maximum van 5x. Het vermenigvuldigingssymbool wordt verwijderd wanneer de 5x vermenigvuldiger wordt bereikt en alle resterende spins profiteren dan van een 5x vermenigvuldigingsboost.

Onze mening over Wings of Riches van NetEnt

We hadden in de intro al wat door laten schemeren over wat wij van dit spel vonden. Zelfs als we het thema aan de kant zetten en het spel objectief bekijken, blijft Wings of Riches wat ons betreft niet echt hangen als geweldig spel. Wellicht als je meer van de fantasiewereld houdt dan van de gokwereld dat deze kast iets voor je is. Maar degenen die op zoek zijn naar een dijk van een gokkast, zullen die hier niet vinden in deze kleurrijke tuin vol elfen en bloemen.