gokkast online icon

Witchcraft Academy gokkast

Speel op gokkast Witchcraft Academy: een game van NetEnt met 20 winlijnen, 5 rollen en 4 rijen. Het thema doet erg aan Harry Potter denken, maar dat is voor de speelbaarheid helemaal niet erg. Zeker niet als je weet wat voor bonus features dit spel heeft en welke prijzen je daarmee kan winnen. Je bevindt je tijdens het spelen in de bieb van de Witchcraft Academy. De symbolen in het spel zijn vier edelstenen, twee tovenaars, een heks, een draakje en een uil. Uiteraard zijn er ook Wildsymbolen en maken de bonus features deze gokkast vooral interessant. De symbolen (inclusief de Wilds) verschijnen vaak stacked op de rollen.

De Wildsymbolen kunnen overal verschijnen, behalve op de middelste reel. Er zijn twee bonus features bij gokkast Witchcraft Academy. Je hebt de Elements bonus waarvoor je minimaal drie scattersymbolen moet draaien. Vervolgens maak je een keuze voor Efora de Heks of Earthan de Wizard. Per scattersymbool krijg je dan 1 Element shot om te gebruiken. Dat levert je bijvoorbeeld een coin win, een armour guard (die ontploft en alle aangrenzende symbolen meepakt) of free spins met extra features op. Wat die features inhouden? Een verdubbelaar, 5 extra spins en op de eerste of vijfde reel een stacked wild. Lekker veel kans op mooie winsten dus.

De free spins bonus speel je vrij via de Elements Bonus. Drie scatter symbolen leveren vijf free spins op. Je speelt dan vervolgens met de features die je verdiende bij de Elements Bonus. Als alles meezit kan je dan de volgende combinatie hebben: een x2 multiplier, Wildsymbolen op reel 1 en 5 en twee keer vijf extra spins. Tel uit je winst!