gokkast online icon

Wolf Cub gokkast

Gokkast Wolf Cub is een NetEnt game: een videoslot dat geheel in het teken staat van winterse wolven. Het spel bestaat uit 9 verschillende symbolen, grotendeels verwant aan het thema winter en wolven. Zo zijn er een schattig wit wolfje, een vrolijke beer en verschillende kaartsymbolen als klaveren en harten. Het Wild-symbool bestaat uit een voetafdruk van een wolf met daarop de tekst Wild. Je verdient de meeste punten (of euro's) met de symbolen van de vijf dieren, waarbij de witte wolf de hoogste waarde bezit.

Gokkast Wolf Cub heeft verschillende extra features. Wil je free spins, dan heb je minimaal drie scatter-symbolen nodig. Deze symbolen zijn in de vorm van een volle maan (en uiteraard de tekst scatter daarop). Draai je minimaal drie van deze symbolen op de rollen dan kom je in het bonusspel terecht. Eerst draaien de rollen nogmaals en verschijnt er op elke plek van de rollen een getal. Deze worden bij elkaar opgeteld en zo kom je uit op het aantal free spins dat je krijgt. Het bonusspel levert je twee mogelijkheden op. Je speelt altijd het basisspel, maar wat leuker is is om in de blizzard feature terecht te komen. Je moet dan eerst een stacked symbool op de eerste rol draaien (dat betekent dus drie dezelfde symbolen boven elkaar). Daarnaast moet je op een volgende rol (het beste is de laatste) nog zo'n zelfde symbool krijgen. Als dat het geval is, veranderen alle symbolen daartussen ook in datzelfde symbool. Kassa!

De graphics van gokkast Wolf Cub zijn prima verzorgd en het thema is leuk doorgevoerd, al zal het voor sommige spelers misschien wat flauw overkomen. De echte actie vind je dan ook terug in de bonus game en die maakt gelijk veel goed.